AVG Cart-a masz kupić, nie kombinować
wszystko w swoim czasie ;) bedzie A8PICO, SIC! i na końcu AVG ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » TONY Montezuma's Gold
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
AVG Cart-a masz kupić, nie kombinować
wszystko w swoim czasie ;) bedzie A8PICO, SIC! i na końcu AVG ;)
AVG obskoczy dwa poprzednie więc jeśli i tak ma być to lepiej od razu.
A nie lepiej Sub-Cart-a od razu, nowsza wersja avg carta, która umnie jeszcze w stereo, plus 1mb ram... :)
Lepiej :) Masz już?
Pytanie nowicjusza: czy gra odpali przez vbxe? Mam wersję kolekcjonerską z oryginalnym cartem
Odpali. Obraz będzie ostry jak na VBXE przystało - po prostu nie będzie korzystać z dodatkowych ficzerów VBXE. Jak każda inna klasyczna gra niepisana specjalnie pd VBXE.
Lepiej :) Masz już?
Jeszcze nie..
Ale zanabędę ;)
W końcu mam w rękach pudełko z grą. Ależ to jest ładnie wydane, z ładnymi dodatkami. Pełna profeska. Piękne.
kupujesz na itch.io, a oni są ...? (nie odnalazłem skąd; w faq coś-tam jest o vacie i opłatach dodatkowych)
Byłoby znaczniej kulturalniej gdyby Autorzy zrobili osobny kanał sprzedaży dla Polski, uwzględniający nie płacenie nienależnych podatków.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » TONY Montezuma's Gold
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 61 zapytań