Mam na wydaniu dwa monitory, których już nie używam / nie mam na nie miejsca. Odbiór osobisty Na Lost Party 2024.

Niech to będzie licytacja, która skończy się w sobotę 13 lipca 2024 w południe (jak deadline na compo).
Cena wywoławcza: 0 piw, dokładamy po piwie :)

1. TV 14" THOMSON 393R/TX807

https://i.imgur.com/aA650Hs.jpeg

Bez pilota. Ma wejście SCART i composite. Jak świeci, widać na załączonym obrazku. Wyniosłem go z poprzedniej firmy (za zgodą szefa ;) stąd naklejki.

2. Monitor Liliput FA1046-NP/C  10,4" 800x600

Ma sporo wejść, m.in S-video, ale jakość po tym złączu jest mocno średnia:

https://i.imgur.com/JmixZJ5.jpeg

Jednakże prawdziwym walorem tego monitorka jest współpraca z Medusą. Jego 800x600 jest pixel-perfect żyleta, lepszego nie widziałem, jakby był stworzony dla Medusy:

https://i.imgur.com/8bB9N6W.jpeg

Pewnym minusem jest, że w tym trybie nie ma audio, jak się włączy audio po DVI to z jakiegoś powodu traci się pixel-w-pixel.

No ale jest mały, w poręcznym pudełku, z zasilaczem i kablem HDMI, w sam raz na zloty.

2

Piwko za Liliputa.

3

4 piwa za Liliputa

Kontakt: pin@usdk.pl

4

6 piwów za Liliputa

5

Liliput fajny, wziąłbym, mogę dziesięć piw dać ale wolałbym go najpierw zobaczyć.

Atari 800XE/U1MB/Sophia2/PokeyMax + A1050 Toms Multi + CA2001

6

@Mateoos - będzie mnóstwo czasu na Zlocie. Czas na decyzję do soboty w południe.

I też bardzo chciałbym nie zabierać z powrotem do Wrocławia tego Thomsona.

7

Szczególnie, że nie będę miał do czego podłączyć swojej starej-nowej Ataryny :)

Atari 800XE/U1MB/Sophia2/PokeyMax + A1050 Toms Multi + CA2001

8

Dam 12 bez oglądania. ;)

9

Jak nie będziesz oglądać, to po co Ci telewizor. ;-)

Laoo, wiadomo, że byle czym się nie zadowolisz. Podaj swoje preferencje, bo nie wiem, czy 4 czteropaki będzie adekwatne.

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

10

Ja jestem prostym człowiekiem i piję koncernowe pilse, aby był w butelce.

Tylko kurcze zaczynam się martwić, bo ja chcę się tego CRT pozbyć, a LCD wystawiłem przy okazji. Ale przyznam, że faktycznie jest fajny i nie jest to pierwszy lepszy.

11

Laoo nie martw się o Thomsona, daję 2 piwka :)

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

12 Ostatnio edytowany przez przem0c (2024-07-10 08:08:40)

Cześć, mogę wymienić 4 piwa na Thomsona i odebrać we Wrocławiu, nie musiałbyś go ciągnąć.

"Ja chodzę, Ty strzelasz"

13

Lizard napisał/a:

Jak nie będziesz oglądać, to po co Ci telewizor. ;-)

Pooglądam, jeśli mi się uda go zdobyć. ;) Zaczęło się od pojedyńczych piw, teraz idą czteropaki, w końcu ktoś przejdzie na skrzynki. ;)

5 czteropaków?

14 Ostatnio edytowany przez laoo/ng (2024-07-10 09:02:18)

@VLX zerknij proszę na discorda bo przy takich ilościach potrzebuję więcej czasu na wypicie :D

@przem0c - z przewiezieniem nie ma problemu, chcę go mieć jeszcze ostatni raz na zlocie. Wpadnij.

15

VLX napisał/a:

5 czteropaków?

Czy to jest Twoja propozycja? Nie wiem, czy mam powiedzieć 5 czteropaków i 1 jedno piwo.

16

To była propozycja, ale teraz to już napiszę 5 czteropaków + 2 piwa. :)

17

qrde, ale fajna licytacja ;)

18 Ostatnio edytowany przez Mq (2024-07-10 22:38:42)

Nie chcę się wtrącać, ale laoo napisał, że piwko w butelce preferuje, to raczej powinniście na kraty(skrzynki) ten browar przeliczać a nie na czteropaki:-)

Edit: a żeby było na temat, to Thomsona chętnie na miejscu zobaczę i być może zalicytuję na miejscu również. Kusi mnie powrót do jakiegoś CRT po latach, choć waham się, bo też nie mam miejsca trochę na kineskop na biurku...

19

Laoo - a jakie piwo pijesz? ;)

https://jablonowo.pl/wp-content/uploads/2022/09/imperator.jpg

takie jest ok? ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

20

Strach się bać, zaraz generały mocne wjadą.

21 Ostatnio edytowany przez Pawex (2024-07-11 07:37:42)

@Pin "Niech moc będzie z Tobą" :-)

22

AS... napisał/a:

Strach się bać, zaraz generały mocne wjadą.

I to jest twarda waluta! :-)

23

Oba monitory spiwione, piwa wypite. Dziękuję za udział, można zamknąć.