Przyszło, nawet bardziej niż się spodziewałem. :) Ładnie wykonane.
Dziękuję. :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Head Vibration Protector - zainteresowanie
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przyszło, nawet bardziej niż się spodziewałem. :) Ładnie wykonane.
Dziękuję. :)
To ja dziękuję ;) Cieszę się, że się podoba - niech dobrze służy.
Wyslalem maila na fmpoczte.
A jaka fajna tekturka [1], lubię to. Uśmiechłem się. Dobra robota. Dziękuję.
[1] a kiedy Sikor zacznie sprzedawać brakującą część do niej - czyli stacje dysków :D ?
Sprzedawać? Powinna być w zestawie! I to różne rodzaje, żeby było widać, że pasuje do każdej. :)
[lol]
w sumie, może należy zgłosić reklamacje, dlaczego dostawa nie obejmowała opakowania do "karteluszki" w postaci flopa ?
[/lol]
Sikor, fajny użyteczny gadżet na nasz dzień dziecka.
Paka dotarła bezpiecznie. Teraz pozabezpieczam sobie flopki. Wielkie dzięki Sikor :)
Dzięki za info.
@Santyago, @Arctus, @Mgor, @Willy: paczuszki naszykowane, mam nadzieję, że mam wszystkie dane do paczkomatów - za pół godzinki generuję etykiety i jutro wrzucam na wysyłkę.
Paczka dotarła. Świetna robota. Wielkie dzięki :)
Witam. Są jeszcze jakieś tekturki dostępne? wziąłbym 3 ;)
Wysłałem PRV. Wezmę 3 z nadrukiem
Ponieważ nikt jeszcze nie wrzucił to ja to zrobię ;-)
@Sikor, masz nadmiar? Bo źle oszacowałem zapotrzebowanie i jeszcze z 10 niedrukowanych by mi się przydało. Stacja Commodore z wkładką Atari trochę głupio wygląda no i szkoda na nią drukowanych ;-)
Niedrukowanych spokojnie, daj znać, kiedy chcesz odebrać ;) Zadrukowanych też mam kilka więcej. Ewentualnie zrobię wersję commodore :D
@krap dziś odebrał dla siebie i @dely-ego.
@pin: jak z Twoimi?
Nowe, oficjalne ceny:
1. Bez nadruku: 5,50zł
2. Z nadrukiem: 6,50zł
Do tego VAT. Niestety, wszystko drożeje. Na Lost najprawdopodobniej weźmie Gzynio, tam cena 5zł i 6 zł będzie. Zamówione wcześniej - proszę o kontakt do końca lipca, aby zachować wcześniejszą cenę.
Nowe, oficjalne ceny:
1. Bez nadruku: 5,50zł
2. Z nadrukiem: 6,50zł
Do tego VAT. Niestety, wszystko drożeje. Na Lost najprawdopodobniej weźmie Gzynio, tam cena 5zł i 6 zł będzie. Zamówione wcześniej - proszę o kontakt do końca lipca, aby zachować wcześniejszą cenę.
odłożysz mi parę sztuk z nadrukiem?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Head Vibration Protector - zainteresowanie
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 62 zapytań