Uwaga, uwaga!
Spiesze z doniesieniami: wlasnie dostalem w lapy pierwszy egzemplarz zaprojektowanej przeze mnie plytki (mowa wciaz o ukadzie SimmEXP By Pasiu/SSG). Plytke wytrawilem sobie sam :D domowym sposobem (folia TES200).
Pare slow o samym projekcie plytki: moim glownym zalozeniem byla plytka ktora montowana jest w sposob mozliwie najprostszy - stad pomysl aby plytke "wkladalo" sie w podstawki ramu oraz MMMU (U34). Pozostaje jedynie 8 przewodow do podlaczenia - wyprowadzonych w jedym miejscu plytki (jedno zlacze).
Inna istotna cecha mialo byc to, aby plytka (w miare mozliwosci) byla jednostronna - mniejsze koszty wykonania no i mozliwosc szybkiego i latwego wykonania domowym sposobem.
Co do samego projektu sciezek: jest to moj pierwszy zrealizowany projekt. Jesli zauwazycie bledy - piszcie smialo. Udostepnie oczywiscie projekt plytki (Protel).
Nosty: zaraz po wyprobowaniu pierwszej sztuki (chyba ze ktos zrobi to szybciej ode mnie) jestem gotow udostepnic projekt. Nie mam najmniejszego zamiaru zbierania kokosow za ow projekt :D
W zipie ponizej znajduje sie PDF z rysunkiem sciezek na podstawie ktorego wytrawilem swoja plytke.