Robimy czterodniowe party!
Dziękuję wszystkim, którzy zadeklarowali się, że jak by co, to pomogą!!! :)
Last-Party.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/923372692793510/
LostParty.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/3783053218618275/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Lost Party 2024
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Robimy czterodniowe party!
Dziękuję wszystkim, którzy zadeklarowali się, że jak by co, to pomogą!!! :)
Super!
Vasco, jeśli to coś pomoże, to daj znać jak dopłacić do biletu online jeszcze przed party, bo tak czy inaczej nie wyobrażam sobie nie być ;-)
Bardzo fajnie. Już tylko zaklepać nocleg w Turyście - Vasco potwierdzisz ?
Jacques: jasne, wyślę Ci link na PW :)
Pajero: ogarnąłeś, super :)
My sobie zaklepaliśmy przyjazd od czwartku :)
Pokój ogarnięty, będę ze sprzętem.
Heh... Znowu w tym terminie sprawdzam prace (na dzień dzisiejszy na 99%).
to sprawdzaj na zlocie ...
@pablozp: szkoda, że tak nie można. Ale proza życia - z czegoś trzeba mieć na papu...
@Vascu,
A co last party 2025?
Nie da się kupić biletu, rozmawialiśmy o tym na sztabie, czekam :)
A można sprzęt jeszcze zabrać, czy za późno... coś cicho w temacie LP na miesiąc przed :(
@AS - faktycznie, jest termin tylko na styczeń 2025, pewnie strażaki robią skok na kasę.
Ale ktoś już kupił, zrobiła się lista :)
Też bym na niej chciał być .:.
Lubię jeździć na porządne zloty.
A można sprzęt jeszcze zabrać, czy za późno... coś cicho w temacie LP na miesiąc przed :(
@AS - faktycznie, jest termin tylko na styczeń 2025, pewnie strażaki robią skok na kasę.
To zupełnie nie do mnie pytanie ;)
Ale ktoś już kupił, zrobiła się lista :)
Na każdym zlocie jest możliwość kupienia wejściówki na następny. W tym roku też tak było i, jak widać, parę osób skorzystało.
Kupowałem on line, dokupi się na zlocie..
p.s. będą generały mocne ;)
Nie było w tym roku gadżetów czy przegapiłem?
Hello, dość mocno przycisnął mnie czasowo Pyrkon i stąd ten brak nowych informacji.
As: pewnie w tym tygodniu uda się odpalić na Lasta 2025, ale najpierw pilniejsze rzeczy.
MatGuru: Gadżetów nie było i też postaram się lada dzień odpalić. Termin będzie raczej krótki na wykup. Tak, moja wina [patrz jw.] :(
Do znaczków jeszcze można się zgłaszać!
Pajero: w styczniu nie robimy u strażaków, więc tu jestem spokojniejszy. Zresztą wstępnie mam umówione, że na kolejny rok nie podwyższą po takiej drastycznej, no ale wcześniej też byłem umówiony. Całe życie udawało się na gębę ustalać, ale chyba trzeba będzie zmienić tę XIX w. praktykę.
@Vascu,
Na spokojnie, czekam, w zasadzie czekamy na info jak rozmawialiśmy na sztabie...
Urlopy itd. Trzeba to wszystko zaplanować.
Urlopy? Data jest znana od ponad roku: 10-13 VII 2025.
Tylko kto ją zna ;)
Zapisana data.
As, rok temu z identyfikatorem otrzymałeś ulotkę z najbliższymi datami Lostów i Lastów... Zimą dostałeś drugą ;p
Są już/dopiero dostępne gadżety na najbliższą edycję zlotu. Jak co roku będą to koszulki, podkładki pod myszki i kubki.
Koszulki są nieco droższe niż rok temu, ale za to będą lepszej jakości (200 g, 100% bawełny). W sklepie są tylko wersje męskie, ale jeśli ktoś chciałby damską, bądź dziecięcą, to proszę od razu po zakupie wysłać mi maila (i rozmiar dla dziecięcych).
Co do kubków, to jeszcze się waham czy nie zrobić mniejszego loga z dwóch stron zamiast jednego na całą szerokość. Zobaczę co wyjdzie lepiej.
Zostało mało czasu, bo sprzedaż będzie prowadzona tylko do soboty, 29 czerwca.
Tradycyjnie osoba, która dokona największego zakupu otrzyma wejściówkę na kolejną edycję zlotu. Spośród pozostałych kupujących wylosuję jeszcze jedną.
Wszystko znajdziecie pod adresem: https://www.lostparty.pl/2024/shop/
Sprawdźcie, czy na liście uczestników jesteście zaznaczeni, że przyjedziecie ze sprzętem, aby otrzymać kolejny znaczek. Tym razem S w wersji spectrumowej zdaje się.
Jeśli zamierzacie przyjechać z rodziną, to także poproszę o ksywki/imiona, aby mogli otrzymać imienne identyfikatory.
Termin: niedziela (no, może poniedziałek w południe...).
Przy mnie znaczku nie ma, a wiadomo że ze sprzętem!
Proszę o identyfikator personalny dla współuczestniczki. Dane wysłałem na priv na mssgr.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Lost Party 2024
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 51 zapytań