Przyszło, nawet bardziej niż się spodziewałem. :) Ładnie wykonane.
Dziękuję. :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Head Vibration Protector - zainteresowanie
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przyszło, nawet bardziej niż się spodziewałem. :) Ładnie wykonane.
Dziękuję. :)
To ja dziękuję ;) Cieszę się, że się podoba - niech dobrze służy.
Wyslalem maila na fmpoczte.
A jaka fajna tekturka [1], lubię to. Uśmiechłem się. Dobra robota. Dziękuję.
[1] a kiedy Sikor zacznie sprzedawać brakującą część do niej - czyli stacje dysków :D ?
Sprzedawać? Powinna być w zestawie! I to różne rodzaje, żeby było widać, że pasuje do każdej. :)
[lol]
w sumie, może należy zgłosić reklamacje, dlaczego dostawa nie obejmowała opakowania do "karteluszki" w postaci flopa ?
[/lol]
Sikor, fajny użyteczny gadżet na nasz dzień dziecka.
Paka dotarła bezpiecznie. Teraz pozabezpieczam sobie flopki. Wielkie dzięki Sikor :)
Dzięki za info.
@Santyago, @Arctus, @Mgor, @Willy: paczuszki naszykowane, mam nadzieję, że mam wszystkie dane do paczkomatów - za pół godzinki generuję etykiety i jutro wrzucam na wysyłkę.
Paczka dotarła. Świetna robota. Wielkie dzięki :)
Witam. Są jeszcze jakieś tekturki dostępne? wziąłbym 3 ;)
Wysłałem PRV. Wezmę 3 z nadrukiem
Ponieważ nikt jeszcze nie wrzucił to ja to zrobię ;-)
@Sikor, masz nadmiar? Bo źle oszacowałem zapotrzebowanie i jeszcze z 10 niedrukowanych by mi się przydało. Stacja Commodore z wkładką Atari trochę głupio wygląda no i szkoda na nią drukowanych ;-)
Niedrukowanych spokojnie, daj znać, kiedy chcesz odebrać ;) Zadrukowanych też mam kilka więcej. Ewentualnie zrobię wersję commodore :D
@krap dziś odebrał dla siebie i @dely-ego.
@pin: jak z Twoimi?
Nowe, oficjalne ceny:
1. Bez nadruku: 5,50zł
2. Z nadrukiem: 6,50zł
Do tego VAT. Niestety, wszystko drożeje. Na Lost najprawdopodobniej weźmie Gzynio, tam cena 5zł i 6 zł będzie. Zamówione wcześniej - proszę o kontakt do końca lipca, aby zachować wcześniejszą cenę.
Nowe, oficjalne ceny:
1. Bez nadruku: 5,50zł
2. Z nadrukiem: 6,50zł
Do tego VAT. Niestety, wszystko drożeje. Na Lost najprawdopodobniej weźmie Gzynio, tam cena 5zł i 6 zł będzie. Zamówione wcześniej - proszę o kontakt do końca lipca, aby zachować wcześniejszą cenę.
odłożysz mi parę sztuk z nadrukiem?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Head Vibration Protector - zainteresowanie
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 56 zapytań