Ave!
Byłem dzisiaj na warszawskiej giełdzie komputerowej i jak zwykle na wejściu dałem sobie wciśnąć mase ulotek, cenników i innych śmieci. Nie oglądając ich nawet, upychałem wszystkie po kieszeniach i nie zawracałem sobie nimi głowy. W domu postanowiłem je przed wyrzuceniem przejrzeć. Zacząłem od najbardziej wypasionej (16 tron) broszurki: "Bezpłatny Informator Cenowy KOMPUTER" i juz po odwróceniu okładki mnie zatkało, gdy zobaczyłem dwustronicowy artykulik "Legenda ATARI". Załączam skany, chociaż nie spodziewajcie się niczego nadzwyczajnego. W tym tekście jest sporo błędów (antic dopiero od 65XE?!?!?!?!) i jest bardzo ogólnikowy (jak można było nie napisać o serii ST/FALCON Jaguarze, Lynx'ie... i o teraźniejszości związanej z Infogrames).
PK
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury