kkrys napisał/a:Jaro124 podpatrzył u mnie i się chwali że ma rozwiązanie. :)
Jasne, chodziło o ten turbo hiper super zaje-fajny kawałek filamentu, który ty panie Krzyśku robisz i wklejasz w magnetofony pod klapki... przecież ja nie robię nic w druku 3d więc co miałbym podpatrzeć?
Czy ja gdziekolwiek napisałem lub chwaliłem się, że to ja to robię???????????
no właśnie...
Napisałem do Klopeksa w celu bezinteresownej podpowiedzi i pomocy, tak - jak to się tu ogólnie i zawsze na tym forum odbywa...
Sam otrzymałem z tego forum bardzo dużo pomocy, stąd też uważam, że powinienem wnosić i coś od siebie, tym bardziej gdy ktoś jest w miarę "nowy"...
Oczywiście mając ze 40 obudów do magnetofonów, dlaczego miałbym mu jednej lub dwóch nie sprzedać/zamienić?
Ale oczywiście musiałeś pokazać słomę i jaki to ty jesteś wielki odkrywca, geniusz i mistrz od Atari :-)
poniekąd nic nadzwyczajnego z twojej strony...
podobnie jak temat gdzie magnetofon po wczytaniu gry nie zatrzymuje się - krzyczysz, WIEM CO TO! ale nie powiem...
a przed chwilą na forum przeczytałem jak piszesz, że blaszki od przewijania mogą być zwarte...
także perinoid zapewne opcja numer jeden oraz pies ogrodnika w jednym :-)
p.s. Klopeks - nadal mam obudowy, jeśli byś chciał, a po ten super patent od wypadania klapki to już wiesz do kogo się zgłosić... :-)