Wiem, że pewnie łatwiej znaleźć Falcona w dobrej cenie ale może ktoś ma zbywającą mu klapkę do LDW2000? Chętnie odkupię.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Klapka do LDW2000
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiem, że pewnie łatwiej znaleźć Falcona w dobrej cenie ale może ktoś ma zbywającą mu klapkę do LDW2000? Chętnie odkupię.
Na razie nie rób sobie nadziei, ale jak nie odezwę się do soboty, to przypomnij się na priv.
Na razie nie rób sobie nadziei, ale jak nie odezwę się do soboty, to przypomnij się na priv.
Nie chcę na razie zaśmiecać forum nowym wątkiem więc się podczepię tutaj. Może przy okazji tylny plastik do tej stacji by się znalazł :)? Chodzi o tę ramkę z tworzywa, którą przykręca się z tyłu stacji.
re up. Kiedyś na forum atari ktoś zamieścił plik do drukarki 3D tego elementu do Indusa GT.
P.S.
https://forums.atariage.com/topic/30755 … rana-1000/
Gdyby ktoś był ciekaw - ostatecznie zrobiłem sobie klapkę na podstawie wzorca z drugiej stacji. Nie mam do niej mechanizmu otwierania ale uznałem, że tak też jest świetnie. Porysowana, tak wyszło - i tak zostanie.
sztos !!!
re up. Kiedyś na forum atari ktoś zamieścił plik do drukarki 3D tego elementu do Indusa GT.
P.S.
https://forums.atariage.com/topic/30755 … rana-1000/
Dzięki za info :).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Klapka do LDW2000
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 58 zapytań