No to tera ja!
1. Najpierw z 1-2 kumplami G.M.S.(P.)-Software - w sumie nic się nie robiło... ;)
2. Potem z Grześkiem M. (Robbocop - pamięta kto???) grupka Orbit-Soft (ach te SOFT-y) :D Pare gierek zhackowanych oraz Boulder Dash "A" (posyfione kolce) i Robbo "A"
3. Następnie bardziej już znana grupa XE-TEAM, do której się joinał niejaki RZóG (yo ziom!) - w sumie jedno demko, drugie - nieskończone nigdy - niektóre części z niego wylądowały w "Bitter Reality"
4. SLIGHT powstał z połączenia grup CODE3 (Seban, SoTe), XE-TEAM (Robbocop, RZóG i ja) oraz niejakiego P.W.-Soft-a (grafik, a ściślej logoser)
4a. Pod koniec bytności w SLIGHT-cie zostałem przyjęty do Bit-Busters (gdzie w zasadzie do dziś jestem - równie aktywny jak sama grupa...)
5. Potem było Apocalypse Riders - ogromna grupa (nie podejmę się wyliczenia wszystkich jej członków - a ze 20 luda było :D), co było w sumie jedną z głównych przyczyn jej rozpadu - no cóż, internet mieli "wybrani", a poza tym wbić się na niego przez TePsę graniczyło z cudem (pamiętacie?)
6. Następnie wstąpiłem do AIDS-u - produkcje tej grupy - chyba już wszystkim znane :)
7. No i od "po Ornecie" - również w Blowjobb-ie (chorera, nie pamiętam tylko jako kto ;))
------------------------
Dodam jeszcze, że udzielałem się również w produkcjach ;) "bandy idiotów" ;) podpisujących się "D.U." czyli/oraz "Delightly Union" - co się potem z tą grupą stało, nie jest mi wiadome, aczkolwiek na pewno nie została ona rozwiązana! :)
Ufff... było tego trochę. Przy okazji:
Pozdrawiam starą, nową i najnowszą scenę! :)
Edited: Lewisq: no być może - ostatnio nie mam poczucia czasu :P
Ad 4. No i oczywiście X-ray dołączył do SLIGHT-u (1995 - tuż przed Quastem)! :) (kurde, dziury w pamięci widać też mam). Grtx Ixie!!!
Nawet Daxey był w Slight, joinął po Shadows Party Mirów '94 - ale nic już nie zdążył zrobić w tych barwach (szkoda gościa).
I Ty zostaniesz big endianem...