Rozumiem, że takie coś: https://www.aliexpress.us/item/1005006003263651.html to już loteria?
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 16/32bit » Chip HD63701V0P w miejsce HD6301V1P1 cd...
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Rozumiem, że takie coś: https://www.aliexpress.us/item/1005006003263651.html to już loteria?
Niestety - 101% śmieci. Wiem, bo to przerobiłem :/ Ostatnią próbę ogarnięcia sytuacji zawróciłem z powrotem do Chin. Szkoda zachodu. Tam nic nie ma...
tOri
1. Sikor - 1 szt (wezmę awaryjnie, ktoś musi zacząć). Chętnie przeleję pieniążki wcześniej, abyś miał na zakupy.
Hej,
Celuję w 10 sztuk (to minimalny zakup niestety)
1. Sikor - 1 szt
2. tOri - 3 szt
Co do wcześniejszych przelewów - to niekonieczne, ale jeśli wpisujesz się na listę to na pewno bierzesz :)
tOri
Jak Ci zabraknie 1 chętnego - wezmę dwie sztuki jakby co, ale celuję w jedną ;)
Hej,
Nie ma ciśnienia :) Jak znajdzie się pełen pakiet 10 szt. wtedy puszczę zakup. Mimo wszystko może uda się mi jeszcze taniej wynegocjować cenę za procesor? Temat ciekawy to i pewnie się na innych forach "sprzeda". Zapewne IKBD zbyt często nie pada, ale jak padnie, to może być bardzo nieładnie.
tOri
Super informacja i rewelacyjna robota!.
Ja na tą chwilę nie potrzebuję, ale chętnie cie wesprę, a i może się przyda w przyszłości:
1. Sikor - 1 szt
2. tOri - 3 szt
4. Lopez - 1 szt
A tak jeszcze dopytam na przyszłość, czy da się to zrobić w domowych warunkach? np. za pomocą TL866? czy potrzebny jest All-07, który to już chyba w muzeach jest tylko :-)
1. Sikor - 1 szt
2. tOri - 3 szt
3. Lopez - 1 szt
4. VLX - 2 szt.
1. Sikor - 1 szt
2. tOri - 3 szt
3. Lopez - 1 szt
4. VLX - 2 szt.
5. SuN - 1 szt.
@lopez - ten procesor może być zaprogramowany jako kość 27C256 z tym, że trzeba wykonać adapter do standardowego programatora. Myślę, że TL866 poradzi również, jak i inne prostsze. Trzeba tylko przygotować większy plik wypełniony w reszcie objętości $FF żeby weryfikacja przebiegała bez zakłóceń. All-07 ma kompletny algorytm odnośnie HD63701, czyli konfiguracja I/O oraz programowanie dlatego nie musi mieć adaptera co jest wygodne.
Zbliżamy się do celu zakupowego.
tOri
1. Sikor - 1 szt
2. tOri - 3 szt
3. Lopez - 1 szt
4. VLX - 2 szt.
5. SuN - 1 szt.
6. saulot - 4 szt
1. Sikor - 1 szt
2. tOri - 3 szt
3. Lopez - 1 szt
4. VLX - 2 szt.
5. SuN - 1 szt.
6. saulot - 4 szt
7. ZoltarX - 1 szt.
1. Sikor - 1 szt
2. tOri - 3 szt
3. Lopez - 1 szt
4. VLX - 2 szt.
5. SuN - 1 szt.
6. saulot - 4 szt
7. ZoltarX - 1 szt.
8. MGor - 1 szt.
Hej,
Postarałem się i wynegocjowałem cenę 40zł za sztukę. Kupiłem 2 zestawy (20szt.) To co mi zostanie ewentualnie jeszcze się tu odsprzeda, albo pójdzie na Allegro. Czekam na dostawę scalaków.
Pozdrawiam
tOri
To gdyby zostało to ja poproszę 2 szt.
1. Sikor - 1 szt
2. tOri - 3 szt
3. Lopez - 1 szt
4. VLX - 2 szt.
5. SuN - 1 szt.
6. saulot - 4 szt
7. ZoltarX - 1 szt.
8. MGor - 1 szt.
9. gop13 - 2 szt.
W tym momencie pozostały 4 sztuki.
To gdyby zostało to ja poproszę 2 szt.
1. Sikor - 1 szt
2. tOri - 3 szt
3. Lopez - 1 szt
4. VLX - 2 szt.
5. SuN - 1 szt.
6. saulot - 4 szt
7. ZoltarX - 1 szt.
8. MGor - 1 szt.
9. gop13 - 2 szt.
Witam wszystkich.
Jeżeli można - to poprosiłbym o dopisanie do listy - 2 szt.
10. grzegk - 2 szt.
ps. tOri - wielki szacun za to co robisz.
1. Sikor - 1 szt
2. tOri - 3 szt
3. Lopez - 1 szt
4. VLX - 2 szt.
5. SuN - 1 szt.
6. saulot - 4 szt
7. ZoltarX - 1 szt.
8. MGor - 1 szt.
9. gop13 - 2 szt.
10. grzegk - 2 szt.
Pozostały 2 sztuki/
Dzięki z uznanie.
tOri
^Up
Procesory dotarły. W weekend postaram się je zaprogramować i sprawdzić wszystkie w klawiaturze. Potem będę się kontaktował na PW w sprawie namiarów na wysyłkę - paczkomat jako podstawowy kanał transferu ;)
Pozdrawiam
^Up
Wszystkie scalaki zostały zaprogramowane i sprawdzone w klawiaturze i z myszą. Działają w 100%. Rozesłałem info na PW. Czekam na dane i po ich otrzymaniu będę sukcesywnie wysyłał zamówione sztuki.
tOri
W poniedziałek podeślę - wcześniej i tak przelew nie wyjdzie ;)
Przelew zrobiony
1. Sikor - 1 szt2. tOri - 3 szt3. Lopez - 1 szt4. VLX - 2 szt.5. SuN - 1 szt.6. saulot - 4 szt
7. ZoltarX - 1 szt.8. MGor - 1 szt.9. gop13 - 2 szt.10. grzegk - 2 szt.
Zaraz skończymy wysyłki. Został mi jeszcze ZoltarX - No i będzie OK :)
Dziękuję bardzo, co prawda dostałem kilka dni temu, ale dopiero dziś rozpakowałem.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 16/32bit » Chip HD63701V0P w miejsce HD6301V1P1 cd...
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 61 zapytań