Ja bym wziął 2 komplety. Na zapas bo teraz nie mam zastosowania. Ale może kiedyś się przydadzą.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » 1MB na bazie SIMMexp bez kabli - możliwe?
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja bym wziął 2 komplety. Na zapas bo teraz nie mam zastosowania. Ale może kiedyś się przydadzą.
OK, 1MB SIMMexp XE czarne PCB:
- madness - 3
- kismet75 - 2
- Hans 2004 - 1
- perinoid - 2
zostaje 2 z 10
Poproszę o komplet do 130xe, cały gotowiec.
Poproszę o komplet do 130xe, cały gotowiec.
sorki, nie robię gotowców, zamawiam płytki dla tych, co chcą sobie sami polutować
A mosze za $$$ ;) wyjątek :)
Jeżeli dogadacie się co do gotowca to poproszę ostatni komplet. W przeciwnym razie poproszę o dwa komplety.
- madness - 3
- kismet75 - 2
- Hans 2004 - 1
- perinoid - 2
- AS - 1
- Yezy - 1
OK. Lista zamknięta, zamawiam. @AZ - rezerwuję dla Ciebie, jak znajdę jeszcze jednego SIMMa do przeszczepu, to zobaczę ;)
cześć,
znalazłem takiego simma 4MB z kośćmi HY514400A J-70
ktoś zdaje się używał takich, ale nie mogę znaleźć, czy z powodzeniem
Druga sprawa, płytki już są na cle w Niemczech, będą za parę dni.
edit: ortograf
Ja takich kości używałem, są ok.
Ja takich kości używałem, są ok.
Super. Dzięki Mq za info. Płytki są już u mnie. Wyszło 7,52 PLN za komplet. Odezwę się do każdego na PW w sprawie dostawy.
AS... napisał/a:Poproszę o komplet do 130xe, cały gotowiec.
sorki, nie robię gotowców, zamawiam płytki dla tych, co chcą sobie sami polutować
Dziękuję bardzo!
Ja poczekam na spokojnie :)
- madness - 3
- kismet75 - 2
- Hans 2004 - 1
- perinoid - 2
- AS - 1
- Yezy - 1OK. Lista zamknięta, zamawiam. @AZ - rezerwuję dla Ciebie, jak znajdę jeszcze jednego SIMMa do przeszczepu, to zobaczę ;)
Czy może ktoś się wycofał? Właśnie padły mi gniazda w moim 20 letnim rozszerzeniu - płytka robiona jeszcze metodą na żelazko...
Jaki problem wymienić gniazda?
jak pisałem, płytka żelazko, to się nie uda... działa jak mnie nie tykaj (2002 rok, piny zwykłe do wymiany na precyzyjne, wylutować GALA = to się nie nadaje do naprawy)
no i roboty tyle samo, a zawsze nowe
Wszystko jasne.
Polepiłem. Co dziwne (w moim przypadku) - zadziałało od strzała.
super :)
ale czekaj, gdzie $AD ?
Hmmm... Nie wiem... Zauważyłem, że wyświetla 63 banki zamiast 64 ale nie zwróciłem na to uwagi. Ciekawe...
Na drugim egzemplarzu jest dobrze. Po ponownym włożeniu tego ze zdjęcia - też już jest dobrze. Jakiś elektron się nie wyrobił na zakręcie? ;-)
Zrobiłem dwa komplety płytek . Wielkie podziękowania dla Mq za udostępnienie projektu oraz dla madness77 za ogarnięcie PCB oraz za pomoc w zaprogramowaniu GAL20V8 . Proszę się nie śmiać z moich lutów dopiero się uczę .
Ładne są, lepsze od moich :-D
Zrobiłem dwa komplety płytek . Wielkie podziękowania dla Mq za udostępnienie projektu oraz dla madness77 za ogarnięcie PCB oraz za pomoc w zaprogramowaniu GAL20V8 . Proszę się nie śmiać z moich lutów dopiero się uczę .
Hej a pamiętałeś o mnie :)
kismet75 napisał/a:Zrobiłem dwa komplety płytek . Wielkie podziękowania dla Mq za udostępnienie projektu oraz dla madness77 za ogarnięcie PCB oraz za pomoc w zaprogramowaniu GAL20V8 . Proszę się nie śmiać z moich lutów dopiero się uczę .
U mnie one już uszczęśliwiły dwie smutne atarynki :-) . Ja się na nic wcześniej nie umawiałem . Jestem początkujący amator kabli . Głowę chłopakom na forum zawracam ale przy okazji coś się uczę . I takie pomocne forum mi się podoba.
to do mnie, pamiętam, pamiętam... ;-)
ok.. to na spokojnie czekam :) bez pośpiechu ;)
Czy mogę prosić o podłączenie do komp. AVGcart +kabel ECI. Czy działa IO po PBI oraz czy są dodatkowe OS ?
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » 1MB na bazie SIMMexp bez kabli - możliwe?
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 53 zapytań