chcemy z yonkiem zrobic demo, a brakuje nam grafika. jesli ktos zna adresy do falconowskich grafikow prosilbym o ich namiary.
cedyn@wp.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Scena - 16/32bit » chcemy zrobic demo (naprawde !!!) i szukamy grafikow
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chcemy z yonkiem zrobic demo, a brakuje nam grafika. jesli ktos zna adresy do falconowskich grafikow prosilbym o ich namiary.
cedyn@wp.pl
Sorka, ze nie zwiazane z tematem, ale jezeli ma powstac kolejne demo Yonka na Falcona to ja juz sie ciesze :) Yonek + Cedyn: tak trzymac :)
Wlasnie przed chwila zobaczylem mojego siga... mam go od kilku dni... ale wydaje mi sie, ze swietnie pasuje do tego topica :)
Hmmm nie rozumiem a musi być falconowski ?? a z Insertem nie można pogadać ??
falconowski grafik? a kto to taki? rozumiem ze jednym z kryteriów jest posiadanie " the real flashka"?:)
No to super ze w koncu Yonek zdecydowal sie cos zrobic na flaszke!
Czego potrzebujecie dokladnie? Teksturki, logosy, obiekty 3d?
Moze jakos pomoge...
... a i cos takiego jak falconowski czy wogole atarowski grafik powoli zanika i to fakt. Coraz czesciej uzywa sie pc i jego "cudownego softu"
Ja osobiscie w pikseloze na flaszce juz sie nie bawie...nie mam na to czasu.
generalnie rzecz biorac, chodzi o osobe ktora kiedys posiadala f030 i ma do tego sprzetu jakis stosunek emocjonalny. wydaje nam sie ze z takim czlowiekiem bedzie mozna doprowadzic produkcje do konca. oczywiscie jesli koles bedzie cienki, to nic z tego :)
moonie: zglos sie bezposrednio do yonka - yonek@zeus.polsl.gliwice.pl
Jako posiadacz Falcona zycze powodzenia.
Jednoczesnie prosba: byloby milo zeby demo bylo VGA i akcelerator friendly (tak na poziomie szybszego Busa jak i CPU (040,060))
no i co - znaleźliśta? ;)
bo od roq cisza... :?
ostatnio Yonek mi pisał że ma plany szkicu zarysu chęci na demo :-D
tak samo jak ja :-D
ehhh ....
czyli znów na SV sama grafa na ekranie będzie sie wylegiwać :evil: niedobrze.
gep. moze zachodni cos przywioza ? ;/
taa....nie przywieźli...:) nawet nie raczyli przyjechać...
NA DUŻE ATARi NIE MA SCENY..............
jak idzie praca?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » chcemy zrobic demo (naprawde !!!) i szukamy grafikow
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 17 zapytań