Szukam osoby z Niemiec, która spróbowałaby wylicytować mi przedmiot z niemieckiego eBay. Niestety sprzedający uparł się, że nie wysyła poza swój kraj. Nie i koniec. Oczywiście pokrywam wszystkie koszta.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Poszukuję miłej osoby z Niemiec
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam osoby z Niemiec, która spróbowałaby wylicytować mi przedmiot z niemieckiego eBay. Niestety sprzedający uparł się, że nie wysyła poza swój kraj. Nie i koniec. Oczywiście pokrywam wszystkie koszta.
JAC jest z Niemiec, tylko czy jest miły ?
Odezwij sie na PRV
ogłoszenia matrymonialne w Bałaganie.
Odezwij sie na PRV
Niestety już nieaktualne. Druga sprawa, że ostateczna kwota przekroczyła moje wyobrażenia. Z pewnością w przyszłości, kiedy będę potrzebował pomocy, to pozwolę sobie skorzystać. Dzięki.
Z pewnością w przyszłości, kiedy będę potrzebował pomocy, to pozwolę sobie skorzystać. Dzięki.
Nie ma sprawy. Na forum zaglądam 1-2 razy w tygodniu i w niektórych przypadkach może to już być za późno. Więc najlepiej pisać do mnie na PRV - wtedy dostaję powiadomienie na E-mail - a na pocztę zaglądam 1-2 razy, ale dziennie.
Wcześniej można sobie też sprawdzić cenę przesyłki ode mnie z DE do PL czy jest możliwa/opłacalna:
https://www.dhl.de/de/privatkunden/pake … &send=
DHL na Poczcie Niemieckiej odpowiada za wysyłki międzynarodowe (plus jest taki, że na terenie Polski, paczkę również dostarcza kurier DHL).
Istnieje również Hermes. Ale on jest droższy. I w zasadzie, w okolicy w której mieszkam, mam możliwość wysłania tylko przez te dwie firmy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Poszukuję miłej osoby z Niemiec
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 46 zapytań