Jak już Wiecie, przenoszę się tam powoli (póki co aukcje na alledrogo zawieszone moje, mimo, iż wiem, że będę miał mniejszą sprzedaż). Jest to portal dla firm, więc jak ktoś ma konto firmowe - może warto się tam zarejestrować (i tak, jeszcze nic tam nie sprzedałem, a są rzeczy do Atari ;P). Co ciekawe - na moją prośbę dodali markę ATARI do konsol (choć tylko jako producenta, ale zawsze), póki co kontakt na linii sprzedawca<=>portal bardzo dobry, a jak będzie w przyszłości? Czas pokaże.
W każdym razie powtórzę się, bo wiem, że są tu kupujący u mnie przez alledrogo - zajrzyjcie tam (przy zakupach nie trzeba się rejestrować), a jak czegoś Wam z mojej oferty brak - dajcie znać (o ile się boicie zakupów przez forum/stronę).
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.