T0ri after Xmas in 2024 in spring or summer is possible to buy 1x or 2x Nomari? (one for backup) Not now latter. For playing sids. Will send money first.
7x130XE + 3xAtari Falcon030 + 1xTT03 + 2xST-ATX
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » NOMari - SIDari/SlightSID dla "niezamożnych"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
T0ri after Xmas in 2024 in spring or summer is possible to buy 1x or 2x Nomari? (one for backup) Not now latter. For playing sids. Will send money first.
Hi Matej,
OK. We are in touch.
tOri
what is a price?:)
W1k please read PM :)
Dopiero dzisiaj zacząłem zabawę z cartem. Pytanie do użytkowników Nomari. Mianowicie jeden kanał gra wg mnie ok i czysto, a drugi z jakby nałożonym szumem, ogólnie nie ok jak na moje ucho. Player to Slight SID player 1.0.
Dopiero dzisiaj zacząłem zabawę z cartem. Pytanie do użytkowników Nomari. Mianowicie jeden kanał gra wg mnie ok i czysto, a drugi z jakby nałożonym szumem, ogólnie nie ok jak na moje ucho. Player to Slight SID player 1.0. Czy dipswitchem trzeba ustawić jakiś konkretny adres?
ja rozumieć :), ale z wersją 3.7 mam jakiś problem, bo jakoś mi się to krzaczy. Jak to poprawnie uruchamiać. Nie używałem Xbiosa. Czy Ultimate 1Mb trzeba jakoś ustawić?
ja rozumieć :), ale z wersją 3.7 mam jakiś problem, bo jakoś mi się to krzaczy. Jak to poprawnie uruchamiać. Nie używałem Xbiosa. Czy Ultimate 1Mb trzeba jakoś ustawić?
W razie draki, to masz jeszcze player Mono:
(pod Spartę X)
Dzięki Pin, na pewno skorzystam, jak mono ten player do Nomari wrzuci :)
ja teraz nie mam dostepu do komputera matki
Weź w takim razie komputer ojca... ;)
Sorki, ale nie mogłem sie powstrzymać :D
Dzięki Pin, na pewno skorzystam, jak mono ten player do Nomari wrzuci :)
UPS.. myślałem że jest komplet. No nic, to nie było tematu.
Jest komplet :) Sprzęt sprawdzony i niestety prawdopodobnie XilinX coś zaniemógł.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » NOMari - SIDari/SlightSID dla "niezamożnych"
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 58 zapytań