haaaa! a ja mam rom simulator ;)
ale nie uzywam, aj.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Problemy z Numenem
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
haaaa! a ja mam rom simulator ;)
ale nie uzywam, aj.
problemy z Numenem juz sie chyba skonczyly ... ufff... wersja finalna (z poprawkami) do zassania na: http://numen.scene.pl
Owszem, a przy okazji została wykonana drobna kosmetyka. :)
Służę precyzyjniejszą pomocą jak tylko odkurzę odpowiednie szare komórki... :-)
PS. Numen jest super.
Ooo... ELECTRON ?!? 8O
To Ty żyjesz ?!? Bo od paru lat jakby słuch po Tobie zaginął, zresztą
zobacz na swój nekrolog ;)
... a ja sypne jeszcze jedną ciekawostą; po wymianie OS'u na BB.01.03 (1985) Numen ruszył - cnf sprzętu: 576 (Pasiu 1MB simm), SDX/MyDOS, HDD ... i co? chodził przez dzień cały, aż tu następnego dnia jak gdyby nic przestał. Co dziwne, w międzyczasie nic się ze sprzętem nie stało. Fox ...? coś tam zamieszał? ... Może kostka się źle złożyła i po*.* cośik w ...romie ... może to Flash-ka rom ... eeeeeeeeee;;;::
Na szczęście widze popr/awion werszyn więc dziś walcze dalej.
NUMEN ROX
Pinokio/Allegresse;-)
Kurka flaczek... :D NUMEN smiga jak burza!!!! Oczywiscie na Pasiowym (i moim ;) ) kompie. Fox, nie jestem zbyt czesto na necie, ale beta-wersje postaram sie dzisiaj sprawdzic, czy tez bedzie chodzic... 8)
Służę precyzyjniejszą pomocą jak tylko odkurzę odpowiednie szare komórki... :-)
PS. Numen jest super.
Ooo... ELECTRON ?!? 8O
To Ty żyjesz ?!? Bo od paru lat jakby słuch po Tobie zaginął, zresztą
zobacz na swój nekrolog ;)
Btw ...dlaczego Angus jest podkreślony ..o ile dobrze pamiętam to Angoos wygrał Obiad Kompo na LL2002
Btw ...dlaczego Angus jest podkreślony ..o ile dobrze pamiętam to Angoos wygrał Obiad Kompo na LL2002
Dajcie mi jeszcze znac kto wygral zmywanie kompo, bo nie wiem na kogo sie gniewac!
Dajcie mi jeszcze znac kto wygral zmywanie kompo, bo nie wiem na kogo sie gniewac!
Zmywał Fox (chyba ktos mu pomagał) ale było pozmywane super po obiedzie. Wiec gniewac sie mozesz na tych co buszowali w kuchni nieco później ... z arbuzem i innymi ustrojstwami ...
Potwierdzam, po Angusowym obiadq bylo czysto...
zmywali Fox i ja :)
i nie wiem czy Dracon czegos nie tknal :)
i nie wiem czy Dracon czegos nie tknal :)
tak samo bylo tez po moim i arsowym obiadq... jeszcze zreszta pomagalem sprzatac vasco ;P
s.
A Foxiu dostał takie zajawkowe okulary!
i nie wiem czy Dracon czegos nie tknal :)tak samo bylo tez po moim i arsowym obiadq... jeszcze zreszta pomagalem sprzatac vasco ;P
s.
ELO.
Potwierdzam słowa ziomasów z grupy - wszystko było OK, ja kończyłem zmywanko i było czysto.
A jak ktoś tam wpadł później i gdzieś nasrał - to już nie nasza wina ! 8)
Fox, na moim kompie Numen bez problemu wykrywa pelne 2MB :D i pokazuje banki tego drugiego MB ;) ... Tak samo bez problemu z nich sie odpala...
Foxiu, DZIĘKI!!!
W życiu nie miałem tyle radochy, co wtedy, jak dostałem od Ciebie dysk z nowym NUMENem. PIERWSZY CUD WSZECHŚWIATA=NUMEN!!!
...proszę nie zmieniać tematu!! Ten post jest o obiad kompo, a nie o NUMENIE!!! hehe;-)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Problemy z Numenem
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 59 zapytań