Witam.
PILNIE poszukuje kogoś z Krakowa z Jaguarem... i PILNIE kupię DOWOLNY cartridge z DOWOLNĄ grą (chcę po prostu uruchomić Jaga...)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Konsole » jaguar - kraków
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
PILNIE poszukuje kogoś z Krakowa z Jaguarem... i PILNIE kupię DOWOLNY cartridge z DOWOLNĄ grą (chcę po prostu uruchomić Jaga...)
Sprawdź w lombardzie na ul. Karmelickiej - od strony rynku po prawej, za FotoExpertem z jakieś 15m. Drugie miejsce, gdzie bywają ciekawe rzeczy;- plac żydowski na Kazimierzu;- komis. Niekiedy można tam "trafić" nieco staroci. We wspomnianych miejscach rozminąłem się swego czasu z Lynx II... :? Hehh - Kraków.
Byłem, sprawdziłem... "wycofali się z interesu" - na Karmelickiej Pan wyrzucił już dawno wszystko co dotyczyło Atari... na Kazimierzu też nie ma... :cry:
Czyli CIĄGLE POSZUKUJĘ DOWOLNEGO KARTRIDŻA... :!:
To co - kolej tego pANa wyrzucić... :P
eech, kiedys na pruszkowskiej w warszawie byl taki przepiekny sklepik. nakupilem tam za 1zl CX85 miedzy innymi. i wioselka. i taki 'manipulator' do decathlonow - trzy guziki mial: lewo, prawo, fire. ale niestety, zamknal sie bardzo dawno temu. w wawie to chyba nic podobnego nie zostalo teraz...
No, ja też pamiętam. Mam stamtąd też padalce, decathlonowca, joy'a do Colecovision (tego co jak komórka wygląda) i jeszcze pada bezprzewodowego do JIL. Sikor nawet kiedyś nawet Indus'a wyczaił... :)
Szkoda, wielka szkoda... :cry:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Konsole » jaguar - kraków
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 40 zapytań