Witam ponownie
Dziś znowu o Turbo 2001. Nie rozumiem pewnej rzeczy. W tym wątku Bluki mówi o montażu Turbo 2001, nagrałem sobie wersję kasetową T2001 właśnie od Blukiego, jak uruchomię to pod emulatorem Alttirą wszystko jest w porządku. Gdy zgrałem sobie ten system na kasetę i uruchamiam go na 65XE, KSO sie uruchamia w normalu, ale już gry w Turbo po nagłówku GRA(T/N) po jednym ekranie pokazują mi zły format. Jak uruchomię tą samą kasetę tylko z moim cartem Turbo 2001, wszystko jest OK.
Czy to wina magnetofonu? TURBO 2001 uruchamiane z kasety jest inne od TURBO 2001 z carta? Czy możliwe jest zgranie tego systemu z mojego carta i uruchomienie go z kasety? ( w załączeniu zrzut mojego carta i cas ten co nagrałem od Blukiego)
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje