Hej !
Szukam rozpaczliwie tego demka na ST co w tytule. Czy ktos mi moze pomoc.
THNX
gRzEnIu/TOSEC Team
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Hallo Babciu demo ! help
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej !
Szukam rozpaczliwie tego demka na ST co w tytule. Czy ktos mi moze pomoc.
THNX
gRzEnIu/TOSEC Team
mam je na dyskietce, jakis czas temu zrobilem image ale cosik nie dziala :(
wlasnie tak sobie pomyslalem ogladajac zdjecia ze ST/F030 parties z poprzednich lat i widze wciaz tam te same twarez od kilku lat juz (glownie zagraniczniakow) i przydaloby sie tchnac zycie w duze atariludziska,nawet liczby postow tutaj nie bede komentowal,bo jest zalosna (w morde:()
LUDZIE NA FLASZKACH I STEKACH ROBCIE COS KURDEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
wlasnie tak sobie pomyslalem ogladajac zdjecia ze ST/F030 parties z poprzednich lat i widze wciaz tam te same twarez od kilku lat juz (glownie zagraniczniakow) i przydaloby sie tchnac zycie w duze atariludziska,nawet liczby postow tutaj nie bede komentowal,bo jest zalosna (w morde:()
LUDZIE NA FLASZKACH I STEKACH ROBCIE COS KURDEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
no wlasnie "robcie cos", tylko kto sie za to zabierze ? :?
a moze czas samemu wziac sie do roboty? :twisted:
a moze czas samemu wziac sie do roboty? :twisted:
no wlasnie, gdyby nie fakt, ze duzo osob ma duzo innych rzeczy na glowie (np. ja: praca dyplomowa i maturka; wiem jestem gowniarzem w porownianiu do was ;))
David ! zolta kartka, jeszcze raz bedziesz cytowal bez sensu to co jest powyzej to dostaniesz czerwona. Nie wszyscy maja stale lacza zeby ladowac niepotrzebne bajty !
Coz,moge tylko powiedziec ze moge grafe jakas utoczyc do jakiegos demka/intra,coz na razie tyle.:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Hallo Babciu demo ! help
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 57 zapytań