1 Ostatnio edytowany przez Gzynio (2023-04-09 22:07:30)

Zapraszam chętnych na sztabik w dniu 14.04.23 do lokalu Krucza Cocktail Bar na ul. Kruczej 16/22 od godziny 18:00.
Jak widać zmieniłem miejsce na centrum, więc chyba każdemu będzie pasowało :)
Są chętni?

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

2

Wstępnie będę

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

3

Też się wstępnie zapowiadam.

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

4

Będę :)

Jeśli dożyjecie do 22, to jest szansa, że się pojawię.

6

A czemu mamy nie dożyć, normalnie sztaby to się kończą o 6tej rano ;)

7

Można wpaść czy to zamknięta impreza?

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

8

Impreza zamknięta ogłoszona publicznie? Wpadaj! Everyone is invited! :-)

9

Maly_swd napisał/a:

plan jest taki że będzie zamknięta 15.04 o 6 rano

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

10 Ostatnio edytowany przez AS... (2023-04-09 16:28:43)

To bardzo dobry plan ;)
Będę w nim uczestniczył.

Maly_swd napisał/a:

Lepiej nie wpadaj, tylko się pojaw.

p.s.
Piekło zamarza Mały wybiera się na sztaba.

11

Widzę że będzie się działo :)

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

12 Ostatnio edytowany przez alex (2023-04-10 00:08:41)

.

13 Ostatnio edytowany przez AS... (2023-04-10 01:00:02)

alex napisał/a:

.

?

Gzynio napisał/a:

Widzę że będzie się działo :)

Też mi się to podoba, jak bywały sztaby po 30-40 osób.

14

No dobra, miałem nie pisać, bo już napisałem na drugim forum (po co się dublować), ale napiszę:

Postaram się być, ale nie wiem jeszcze na sto procent.

Sugeruję tylko godzinę wcześniej, bo od 17 do 20 jest promocja na drinki. Dwa w cenie jednego ;)

15

Nie każdy może się wyrobić na 17nastą, postaram się być wcześniej niż 18nasta..

16

No nie każdy, ale lepiej zarezerwować od początku Happy Hours, bo może być full. Wszak piątek niestety...

17

Alex jak są chętni to niech przyjdą na 17-tą, ja rezerwacji nie robiłem, bo nawet nie wiem ile miałoby być osób, więc ciężko coś rezerwować. Tym razem zrobimy spontanicznie, a w przyszłości pewnie będę rezerwował.
W dodatku ja chyba dojadę na około 18:30.

18

Spokojnie...

Zrobiłem rezerwację od 17nastej na hasło: Atari.
Na 8osób z dynamicznym rozwojem sytuacji.

19

Lista koktajli objętych promocją dwa za jeden :)

https://ibb.co/3dBDrVX

20

Byli,
Pecuś + Ania, Qba Husak, Kmk/Draco, Alex, Gzynio, Vasco + Aga, Inn (Monika), Lizzard, Sikor, Piotr D Kaczorek (savo), Cyprian , as..
-oraz jeśli kogoś nie dodałem to przepraszam...
Sztab skończył się tradycyjnie około 6tej rano.

21

AS... napisał/a:

Lizzard

Co mi pan tutaj drugie "z" imputujesz? Ty ... (bez "c")! :)

22

Wiedziałem że się od razu odezwiesz ;)

23

Było miło :) Szkoda tylko, że niektórzy zapomnieli ile wypili i musieliśmy z Draco zapłacić brakującą kwotę. Next time każdy pije na osobny rachunek ;)

24

alex napisał/a:

Szkoda tylko, że niektórzy zapomnieli ile wypili i musieliśmy z Draco zapłacić brakującą kwotę. Next time każdy pije na osobny rachunek ;)

Anyway - tak powinno być. Ja dostałem tylko raz drinka, long już nie dotarł, bo coś sp**** w zamówieniu. Może Wam policzyli za te brakujące?

Sikor umarł...

25 Ostatnio edytowany przez alex (2023-04-17 12:35:56)

Sikor napisał/a:
alex napisał/a:

Szkoda tylko, że niektórzy zapomnieli ile wypili i musieliśmy z Draco zapłacić brakującą kwotę. Next time każdy pije na osobny rachunek ;)

Anyway - tak powinno być. Ja dostałem tylko raz drinka, long już nie dotarł, bo coś sp**** w zamówieniu. Może Wam policzyli za te brakujące?

Nie mam pojęcia, ale musiałem zapłacić stówę za sheeshę, a Draco nieco więcej za kilka nienaszych drinków.