Gdyby to kogoś interesowało:
Kupiłem polecony przez was trafak model TS8/022. Jest ciut większy od oryginalnego, w szczególności trochę wyższy, ale mieści się z zapasem w obudowie (zostaje kilka mm pod górną klapą). Na szerokość mógłby być o 1mm mniejszy. Głębokość jest tak na styk, żeby nic nie dotykało terminali wtórnych. No ale pasuje. Przydałaby się jakaś obejma bo ma inne, niepasujące mocowanie i na razie u mnie stoi trochę na słowo honoru. Ale jest.
Po zamontowaniu zmierzyłem napięcia na płytce w miejscu podpięcia trafak i były ciut wyższe jak w oryginale (~7V vs. ~6V w oryginale, bez obciążenia w obu przypadkach). Ale wychodzi na to, że w niczym to nie przeszkadza - nagrałem coś na XC11 i wczytałem na 410, potem nagrałem na 410 i wczytałem na XC11 - bez problemów. Także myślę, że misję można uznać za zakończoną. Na sam koniec muszę jeszcze tylko kupić i założyć europejską wtyczkę na kabel bo chwilowo mam prowizorkę.
Post's attachments20230412_153821.jpg 222.06 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku.
Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.