51

@n0rbi - paka wysłana

Do rozesłania zostało:

13. artik-wroc - 1x zegar

52

Do wszystkich do których paczki dolecą, dajcie proszę znać czy macie jakieś uwagi.

53

Ja mam uwagi: Zajebiste gadżety i fajnie świecą. Jak zrobisz akcję z indywidualnymi brelokami, to bierę dwa. ;)

54 Ostatnio edytowany przez takron27 (2023-04-13 14:19:29)

moja podstawka lampki piiiiiska w trybie zmieniających się płynnie kolorów.
jest ok. się zastanawiam, czy jakby grawer był grubszy/głębszy, to czy napis i logo byłyby bardziej widoczne.

Post's attachments

20230413_114345.jpg 1.39 mb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.

55

Dobre pytanie, muszę wytestować, aczkolwiek czytałem że jest dokładnie odwrotnie. Jak zrobię jakieś testy to dam znać.

56

SuN via Discord też mówi że przetwornica piszczy. Mam jeszcze trzy sztuki to zobaczę jak one się zachowują. Możliwe też że ja już tego nie słyszę bo jestem dziad :D

57

takron27 napisał/a:

moja podstawka lampki piiiiiska w trybie zmieniających się płynnie kolorów.
jest ok. się zastanawiam, czy jakby grawer był grubszy/głębszy, to czy napis i logo byłyby bardziej widoczne.

Aż z ciekawości sprawdziłem moją, i nie piska hmmmm. ;)

Atari Falcon 030 CT60e, Jaguar, Lynx II, MSTE + Nova + ET4000, STe + HDD, STFM, 65XE, 800XE, 800XL, Amiga 1200, 600, 500, CDTV

58

Ok, temat do zamknięcia.
Wszystkie graty zostały rozesłane poza zegarem dla artik-wroc który się nie zgłosił a ja nie mogę czekać w nieskończoność.
Gdyby ktoś chciał badge sobie zanabyć to są dostępne tutaj -> https://retrohax.net/shop/modulesandpar … led-badge/