Właśnie wysłałem informację dot. opłaty za pokój w Turyście osobom (i ekipom), które rezerwowały CAŁE pokoje. Jeżeli nie otrzymaliście wiadomości, to jest to dobry moment, aby się przypomnieć.
NIE wysyłałem wiadomości osobom, które zamawiały tylko pojedyncze miejsce - ponieważ jeszcze nie mam pewności, w którym pokoju ostatecznie wylądują. Różnica w ew. cenie będzie niewielka ale nie chcę podawać niepewnej informacji, żeby nie trzeba było się potem bawić w zwroty czy dopłaty. Miejsce macie.
Wpłacacie bezpośrednio na konto Turysty. Będzie fajnie, jeśli potwierdzicie mi, że przelaliście - będę miał mniej zmartwień.
Osoby, które nocują w Krystynie - ustaliły na pewno kwestię płatności z gospodarzami i niech tak zostanie.
Sprzedaż biletów standardowych (fizyczna obecność na party) będzie prowadzona do 30 maja. Później przez stronę będą dostępne bilety online. Oczywiście będzie można kupić bilety także na miejscu tylko gadżetów może nie starczyć. Zawsze zachęcam do zakupu biletu online, który "blokuje" cenę (mniej do dopłaty na miejscu) i rezerwuje gadżety (jeśli jest kupiony jeszcze w maju).
Przypominam (bo ciągle padają takie pytania): na całą rodzinę wystarczy jeden bilet!
Kontynuujemy wydawanie znaczków dla osób (musimy dokończyć serię), które przyjadą ze sprzętem. Proszę o deklarację - także najlepiej do końca maja (znaczki trzeba jeszcze wyprodukować).
Zamawiać koszulki i inne drobiazgi będzie można najprawdopodobniej na początku czerwca - tak przez około tydzień.