151

Będe na 99% wraz kumplem, byłym amigowcem

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

152

Ja będę pewnie sam na 50% (będę, albo nie będę).

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

153

tylko nie zap*** tak jak na ostatniego sztaba - bo koszty imprezy zmienią się diametralnie  :twisted:

Nie mam juz czym zap*** - blondynka skasowała mi połowe wozu....

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

154

do listy dopisuję jeszcze:

- Hospes/The Votion (Polska)
- Piguła / Shpoon (Polska)

pozdrr :)

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

155

I jeszcze ja, jeszcze ja! :P

Aby odpackować teksty trzeba najpierw odpackować  program do ich odpackowywania - Energy #1

156

Jaskier, okie :) Ach, no i zapomniałem o Zinie (sorx!)

No to stuknęła już chyba 40-stka  :D  :D  :D  (Of coz liczby uczestnikuff!).

Robi się gorąco mimo zimowej pory  :D  :D  :D  oby tylko liczba potencjalnych partyzantuff nagle się nie wytopiła...

SV2k5 w lecie? ;)))

[ Dodano: Pią Lis 26, 2004 7:07 ]
oki, do listy SV2k4 dopisuję jeszcze Jad'a (C-64) + osoba towarzysząca oraz Otaku (kolega Jaskiera).

157

Ladies and Gentelmen,

Dzisiaj odbyłem kolejną rozmowę odnośnie lokalizacji SV2k4. Organizacja coprawda spóźniona, ale rusza z miejsca. Jakiś czas temu wysłałem mail'a do AS'a z zapytaniem odnośnie projektora, ale do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi - czy jest ktoś w stanie pomóc mi w tym temacie? Oczywiście postaram się to załatwić z innego źródła, ale bez pewnych kosztów za pewne to się nie obędzie... :(

greets!

hmmm... AS nie dostał maila (?) i przyznaje się bez bicia że właśnie odkrył ten temat...
Nie mam realnych szans na wybranie się... od 8mej rano mam szkołe...
- egzaminy

a tego samego dnia mam jeszcze siedzieć w pracy do 14nastej... )wrrrrrr(

... rozdwoić mi się będzie ciężko
....roztroić nie dam rady

Chciałbym pojechać na te party ale qfa ta szkoła...
A jeśli chodzi o projektor to proponuję "zaczepić" Małego :idea:

158

Chciałbym pojechać na te party ale qfa ta szkoła...

Szkoła to nie knajpa, nie treba być w niej codziennie, a zwłąszcza w sobotę.
Dzień święty będziesz święcił.
Nauka nie zając, nie ucieknie. :D

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

159

Nie mam realnych szans na wybranie się... od 8mej rano mam szkołe...
- egzaminy

ja bym miał podobnie tyle że olewam szkołe w ten łekend ;]
a tak by bylo [ w piatek praca do od 7 do 15 na 19 do 8smej na nocke rano w sobote na 9 do szkoly do 16.25 o 19 na nocke do 6 rano o 9 w niedziele do szkoly do 16.25 no i  mozna wrescie spac bo rano w pon. na 7 do pracy ;-) hehe i tak co dwa tyg. ;-)  ]

"wszystko się kiedyś kończy......."

160

kurde Stryjek; gdzie Ty pracujesz? na Kołymie,czy jak?:)

gep/lamers^dial

161

mam pytanie. Czy gdybym jechal z narzeczona/dziewczyna, to czy partnerka tez placi wjazd?

162

mcmaster: chciałbym aby płeć piękna miała wjazd za friko :) i chyba tak będzie jeśli faktycznie zjawią się wszyscy Ci którzy deklarują swój przyjazd :)

pozdrrr!

163

kurcze widzisz... dla mnie to istotne.... to malo prawdopodobne ze ja bede,  ale jednak gdyby dziewczyna miala wjazd free to dla mnie duza motywacja.

164

mcmaster: posłałem Ci notkę na prive'a =)

165

ehh myslalem ze bedzie ale niestety :(
poprosilem go tez o poinformowanie ludkow powiazanych z asf....

Witam,
        dziękuję za zaproszenie, ale niestety nie będę mógł się pojawić ze
względu na wyjazd jaki mnie czeka :o(. Przesłałem tą informację do paru
osób, może ktoś się pojawi.

Pozdrawiam

Henryk Cygert

"wszystko się kiedyś kończy......."

166

kurcze widzisz... dla mnie to istotne.... to malo prawdopodobne ze ja bede, ale jednak gdyby dziewczyna miala wjazd free to dla mnie duza motywacja.

McMaster, ja jade a Ciebie nie bedzie? no kurdee...

ps. pozdrowka dla Ewelinki :)

167

Mikey.... myslisz, ze ja moglbym tak?  a powaznie to, nie chce zapeszac, bo nie wiem jak tam z nowym rozkladem, i w ogole inne takie przypadki losowe... ale wyglada na to ze jedziemy - znaczy ja i Ewelinka ! :)

168

mcmaster: wowness, a jednak jest szansa! :) wszelkie panie mile widziane!!! :) zwłaszcza "unpluged"! ;)

169

Teraz już oficjalnie mogę powiedzieć, że na tym party nie ujrzycie pana z dzieckiem z Czę100chowy (a może dziecka z panem). No chyba że w przeciągu tych kilkunastu godzin zdarzy się cud, w co raczej nie wierzę. A jeśli nawet, to czas na dopsianie do listy ludzikuff się skończył.

Tak więc nie pozostaje mi życzyć Wam dobrej zabawy.

grzybson/SSG^NG

170

Właśnie, ;( oni tam teraz piją? beze mnie! A ja tu siedzę i zamiast spać (tfy! zamiast pić) na jakimś outer-necie siedzę, jakieś fora (ze dwora) przeglądam. Najadłem się śledzi i mnie suszy? Coś widać nie kwapią się tam, żeby za mnie wypić...

[ Dodano: Sob Gru 17, 2004 00:00:00 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość.  :mrgreen:

171

Uszy do góry, Jurgi, ja też siedzę przed monitem a nie na pardee...

A mają wypić za wszystkich - obiecali wczoraj na dworcu! :)

I Ty zostaniesz big endianem...

172

Niech piją - na zdrowie...

ps. swoją drogą szkoda, że nie ma juz Last Party... jego termin nigdy nie kolidował mi ze szkoła i pracą (a tak ku...wa mać drugie party w tym roku przeleciało mi koło nosa...)

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

173

Uszy do góry, Jurgi, ja też siedzę przed monitem

Opalasz się? :D

Pić będą na pewno, tego obiecywać nie muszą. Ale czy o nas pomyślą, to nie wiem? No mnie wczoraj suszyło. A teraz pewnie Pinokio lada chwila zacznie się szykować do kompotów. I szykować? I szykować? I znowu będzie:
Organizator: Pinokio, długo jeszcze?!
Pinokio: Spoko, za 20 minut będzie gotowe (Twardy dysk w atarce znacząco przyspiesza pracę ;))
O: Pinokio, no ile jeszcze??! (po pół godzinie)
P: No kurna mówiłem, że 20 minut!!!

[ Dodano: Pia Gru 17, 2004 00:00:00 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość.  :mrgreen:

174

Piguła> swoją drogą szkoda, że nie ma juz Last Party...

Nie wierze... 8O

175

Nie wierze... 8O

Dlaczego?