1

Zrobiłem prostą stronę z grą, którą kiedyś pisałem.
Jeżeli będe miał trochę wolnego czasu to zamierzam ją ukończyć.

Pewnie już dawno byłaby ukończona gdyby nie utrata kodów źródłowych
Spowodowało to konieczność ich mozolnego odtwarzania z pliku wynikowego.

Jak skontaktować się z autorem SID Playera na ATARI?
Ciekaw jestem czy będzie możliwe odegranie orginalnej wersji muzyki z C64 - aktualna tego nie potrafi:(

http://yiear.atari8.info/

2

Hoho, Vega.

Myslalem, ze Cie juz zastrzelili or sth ;) Kiedy my ta gre robilismy? 3 lata temu? 4? :) Podeslij mi screeny, ktore kiedys robilem, dzieki g2f bedzie teraz mozna zrobic grafe 100x lepsza niz w oryginale.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

- to ja poprawiam msx. OK ???? - podeślijcie mi oryginał; zrobi się remake na pokeya :: podejżewam, że SID player Świętego i tak zajmuje na tyle skutecznie CPU, że można co najwyżej zrobić (kupe :rolleyes: )... prostą grafe w atascii i GR.0  :twisted:  :twisted:  :twisted:

ma ktoś *.sid'a z tego ??

Kontakt: pin@usdk.pl

4

Jak na razie żyje i mam się dobrze:)
Podesłałem już co chcieliście....

5

Brawo, chłopaki - wreszcie coś drgnęło w tej sprawie! :)

I Ty zostaniesz big endianem...

6

vega zapraszamy na SV do Gdańska ;] z Gdyni to przeca niedaleko..

"wszystko się kiedyś kończy......."

7

Dely, co jest Twoją skrzynką?
dely@scene.pl dwa razy wysłałem i dwa zwroty:(

vega zapraszamy na SV do Gdańska ;] z Gdyni to przeca niedaleko..

Szczerze mówiąc nigdy na zloty nie jeździłem i jakoś mnie nie ciągnie, ale dzięki za zaproszenie.

8

Hmm, tez sie wlasnie dziwie ze cos malo spamu przychodzi ;) send na dely[at]tkdami.net

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

9

Hmm, tez sie wlasnie dziwie ze cos malo spamu przychodzi  send na dely[at]tkdami.net

tez nie idzie wyslac :(???

10

to moze sprobuj mu przeslac za pomoca priv na forum bo tez chyba mozna ;]

"wszystko się kiedyś kończy......."

11

tez nie idzie wyslac Sad???

Czyli w takim razie to wina tkdami a nie scene.pl :/ Send na dely[at]poczta.wprost.pl, to moj zapasowy mail.

12

Stryjek - racja. Vega -> SV. Tylko zapowiedz się Grey'owi - bo invite only  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Kontakt: pin@usdk.pl