Canon 3200F - ostatnie oficjalne sterowniki można znaleźć do windows 98, spokojnie chodzi też na XP. Niestety, nie mam teraz takich kompów (to raz), a dwa to powstała potrzeba miejsca. A poza tym - nie dalem rady ożenić go ani z win 7, ani 10/11.
Teraz tak - dokupiłem do niego zasilacz w zeszłym roku, bo gdzieś oryginalny zaginął w akcji. Nie pamiętam ile za niego dałem, chyba coś około 20 złociszy. Chętnie przyjmę taką kwotę lub plus na piwo, ale to nie jest warunek konieczny - oddam i za darmo. Najchętniej odbiór osobisty, ale mogę przesłać. Jeśli wysyłka - poproszę etykietę do paczkomatu lub wpłatę na wysyłkę InPost (poczty nie planuję), jeśli odbiór osobisty - póki co nic nie płacimy. Wpłata po sprawdzeniu, czy działa.
I teraz clue - robię licytację, powiedzmy do jutra, do 20-tej. Kto wygra ten bierze, a wpłatę przekazuje na dowolny cel na stronie https://www.siepomaga.pl/ - wzorem użytkownika @javalonde. Aukcja zaczyna się od zera - pierwsza osoba może zadeklarować chęć odbioru, kolejne przebijają. Wygrywający zobowiąże się (jeśli będą płatne przebitki), że dokona deklarowanej wpłaty na stronie i wklei tu potwierdzenie (można anonimowo wpłacać, sprawdzone już - dostaje się linka) Mam nadzieję, że się uda ;) U mnie tylko zalega.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.