Trafiło mi się takie rozszerzenie Weide Elektornik chyba 4 MB (32x KM41C1000AP)
Ma ktoś z was wiedzę w jaką stronę montuje się tą płytkę na MMU? oraz podłącza te dwa przewody? Obstawiam, że do zasilania 5V.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Rozszerzenie pamięci - Weide Elektornik
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trafiło mi się takie rozszerzenie Weide Elektornik chyba 4 MB (32x KM41C1000AP)
Ma ktoś z was wiedzę w jaką stronę montuje się tą płytkę na MMU? oraz podłącza te dwa przewody? Obstawiam, że do zasilania 5V.
Obstawiam, że pin 1 MMU jest po przeciwnej stronie niż taśma. Dolne zdjęcie po lewej to pin 1.
Mam bardzo podobną płytkę zainstalowaną w swoim STFM, jutro postaram się dosłać zdjęcia.
Jednak aż tak dobrze nie jest, u mnie zamiast dodatkowej płytki jest pająk, bardzo trudno to sensownie sfotografować.
Wrzucam kilka zdjęć dla referencji, w razie potrzeby mogę dosłać dokładniejsze. Do MMU idzie ten niebieski przewodzik z ostatniego zdjęcia, który potem łączy się z niebiesko/szarym od pajęczyny (połączenie widać na przedostatnim zdjęciu
Dzięki, niezły makaron :)
Spróbuję podłączyć w weekend, zobaczę co wyjdzie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Rozszerzenie pamięci - Weide Elektornik
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 58 zapytań