a ja poszukuje sprawnej klapki od LDW. posiadany przeze mnie egzemplarz ma ulamane prawe mocowanie...
= krap.pl =
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » klapa od LDW 2000
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja poszukuje sprawnej klapki od LDW. posiadany przeze mnie egzemplarz ma ulamane prawe mocowanie...
Jedyne mało ekonomiczne wyjście to chyba kupno stacyjki (reszta może służyć jako części zamienne):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35566137
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34973613
mam klapke ale tez uwalona patrzac od przodu prawe mocowanie ;/ wiec lipa..
hmm, jeżeli chodzi o sam zatrzask - to kiedyś komuś przekładałem od grzybowego napędu... Trza tylko znaleźć model z podobnym mocowaniem i poi sprawie - na różnych złomach komputerowych można wyczesać uszkodzone napędy 5.25 po 1-10zł ;) Trza tylko dobrać odpowiedni ;)
nie, nie zatrzask, tylko ta przyciemniona polprzejrzysta klapka frontowa... jakos dziwnie nietrwala sie okazala byla.
pogrzebałem dziś w piwnicy; mam tam LDW na częsci,ale niestety klapa jest juz w krainie wiecznych łówów (znaczy mocno niewyjściowa bo pęknięta):(
Gepard: a mechanizm zamykający, czyli ten plastik, przez który przechodzi pręt zamka, co się tak często łamie w CA-2001 jest ok w wygrzebanej przez Ciebie LDW? ? Możnaby go odkupić ewentualnie? Mam 2 x CA-2001 z tą usterką :(
zonk: niestety jak napisałem stacja jest na czesci;więc jak coś potrzebowałem do swojej CA-2001 to demontowałem LDW,więc i przemalowany plastik już w mojej czynnej stacji.
Spytaj Żbika; u niego stacji armia w domu;może cosik będzie miał.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » klapa od LDW 2000
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 58 zapytań