sciagnales wersje 980 i kontynuowales test mimo ze mowimy o wymogu 800? ale to jest dobre :-)
tu widze cos w klimacie ladowania nisko nawet chyba 700 a nie 800:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Arsantica 0 - rough cut - cant run on real HW
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sciagnales wersje 980 i kontynuowales test mimo ze mowimy o wymogu 800? ale to jest dobre :-)
tu widze cos w klimacie ladowania nisko nawet chyba 700 a nie 800:
tylko, że sposób wspomniany w powyższym wątku na prace Heaven'a nie działa.
Zamiast zalinkować do obxa, za linkowałeś do posta, który linkuje do posta. Incepcja. Pomocny jak zawsze, wiedziałem, że można na Ciebie liczyć :)
Serio, wstydzisz się tej wersji, że nie wrzucisz jej do siebie na stronę? ;P
Niestety, ten xbootDOS też nie działa, wpada w jakąś dziwną petlę. Zrzut loga z Respeqta. Czyżbym źle ATRa utworzył? Padarmetry dla dir2atr wziąłem z Twojej strony.....
Dysk 1] Zamontowe 'arsantica0.atr' jako 'Dyskietka DD (180k)'.
[Dysk 1] Get status: $ff
[Dysk 1] Read Sector 1 ($001) #1 in track 0 ($00)
[Dysk 1] Read Sector 2 ($002) #2 in track 0 ($00)
[Dysk 1] Read Sector 3 ($003) #3 in track 0 ($00)
[Dysk 1] Read Sector 361 ($169) #1 in track 20 ($14)
[Dysk 1] Read Sector 1 ($001) #1 in track 0 ($00)
[Dysk 1] Read Sector 2 ($002) #2 in track 0 ($00)
[Dysk 1] Read Sector 3 ($003) #3 in track 0 ($00)
[Dysk 1] Read Sector 361 ($169) #1 in track 20 ($14)
i tak w kółko.....
to samo robi któraś wcześniejsza arsantica z xbiosem, jest u Bociana na serwerze Fujinet. Możecie sobie spróbować zbootować to z serwera tnfs, dzieje się analogicznie to o czym pisze Grzybson. Chyba o #3 chodziło.
Padarmetry dla dir2atr wziąłem z Twojej strony.....
przeciez widze ze nie :-)
na stronie jest md czyli pewnie format sektora 128 rozszerzona dyskietka ;-) dedukuje ze skoro laduje nisko to nie obsluguje sektora 256 - to tylko moje przypuszczenia :-)
wiem... mozesz nie wiedziec tak podstawowych rzeczy...
---
a czy ten program respeqt nie laduje najpier do atarki programu turbo? ale chyba obsluga programu nie zrobila tak szkolnego bledu?
Serio, wstydzisz się tej wersji, że nie wrzucisz jej do siebie na stronę? ;P
piękne podsumowanie tego wątku
a czy ten program respeqt nie laduje najpier do atarki programu turbo? ale chyba obsluga programu nie zrobila tak szkolnego bledu?
Warto zobaczyć co to za program i do czego służy zanim się wywali opinię tak krzywdzącą dla autora. To już trzeci wątek skażony (w tym dziale) twoimi gorzkimi żalami.. czy jest na sali lekarz?
Napisz lepiej (skoro się tak dobrze orientujesz) jak to odpalić z magicznym xbiosem a nie tylko jątrzysz i jątrzysz...
... skoro nawet nie wiesz ze nie o xbios gadamy...
a jednak jest coś czego xbios nie potrafi! - oczywiście lapsus słowny - bo przecież xbootD tez nie potrafi :-) Nie trzeba być programistą by być normalnym i umieć czytać ze zrozumieniem ( łapiesz się na to pierwsze jedynie, a szkoda ) skoro uważasz, że możliwość transmisji w turbo to wymuszenie transmisji w turbo... no ale cóż, jest taki koleś Hans Reiser - zaj..isty programista - wyautowany ze społeczeństwa za niewybredne "żarty" z żoną. Widzę tu pewne podobieństwo do ciebie :-)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Arsantica 0 - rough cut - cant run on real HW
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 58 zapytań