Zamienię używane/wyjęte z podstawek sprawdzone na programatorze GAL20V8/PALCE20V8 na 16V8 oczywiście mogą być również używki, sprawdzone wyjęte z podstawek.
20v8 są mi nie potrzebne a do zabawy potrzebuję 16v8 :)
Na zamianę 20-30 sztuk.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [Z] GAL/PALCE 20v8 -> 16v8
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamienię używane/wyjęte z podstawek sprawdzone na programatorze GAL20V8/PALCE20V8 na 16V8 oczywiście mogą być również używki, sprawdzone wyjęte z podstawek.
20v8 są mi nie potrzebne a do zabawy potrzebuję 16v8 :)
Na zamianę 20-30 sztuk.
Jak potrzebujesz kilka szt bardzo pilnie, to mogę poratować, zostały mi jakieś właśnie z podstawek czy z wylutów. Głównie chyba PALCE16V8H, więc chyba TL866 tego nie robi. Mam TOP3000 i robi bez problemu.
Jeśli potrzebujesz więcej, to ja zamawiałem u tego gościa:
https://pl.aliexpress.com/item/32993809 … 5c0f9Qie0c
Działały, nie było z nimi problemów.
Tak to jest, jak się czlowiek lekkomyślnie pozbywa przydasiów. Tak się składa, że mam trochę PALCE16V8 i jeśli dobrze pamiętam, to właśnie stryjkowe. I jak policzyłem, to jest ich w sam raz, bo 20 sztuk. Niestety, gdzieś mi sie zagubił adres (a jestem pewny, że miałem) więc poproszę o PM z namiarami na paczkomat (+ email i nr telefonu) i są z powrotem Twoje.
x_angel dzięki za propozycje.
Nie chciałem kupować bo te mi zbędne. Kilka sztuk jeszcze mam w razie co.
Simius wysyłam PM :)
Mam jeszcze około 30 sztuk 20v8 których raczej już nie użyję :) ...jakby się ktoś znalazł z 16V8 to zapraszam do kontaktu
Zerknę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [Z] GAL/PALCE 20v8 -> 16v8
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 58 zapytań