Z pewną taką nieśmiałością informuję, że dzisiaj wystartowała nowa Ekranownia. Taka wersja 2.0 trochę. Tu mały ukłon w stronę Dracona za poruszenie tematu jej reaktywacji i dla Wiecz0ra, który przetłumaczył mi teksty na ekran tytułowy. Wytyczne zostały te same: żenujący prymitywizm rażący poczucie estetyki, samodzielne klepanie kodu, jak najwięcej obrazków naraz na ekranie i takie tam głupoty.
Najbardziej rażące zmiany:
1. Dodałem trochę informacji o kodach i nieśmiertelnościach - te, które udało mi się znaleźć. Informacje przy grach będą uzupełniane, jeśli znajdę coś nowego na ich temat.
2. Dodałem nową wyszukiwarkę.
3. Na podstronie historii można sprawdzić co zostało wrzucone i wyświetlić sobie nowe gry.
4. Tytuł gry jest odnośnikiem do stronki tylko z tą grą - może komuś się przyda taka opcja.
Grafika będzie powoli sprawdzana pod kątem kolorów i z czasem będę podmieniał obrazki na zrzucane w Lao PAL (z uwzględnieniem interlace, bo nie zawsze zostały zrobione jak trzeba).
Wszelkie uwagi proszę zgłaszać do Naczelnika (zwanego teraz z obcego "Chief"). Maile są już sprawdzane regularnie, nie powinno być problemów z kontaktem. Nie wszystkie zostaną rozpatrzone, ale kto wie...
Na wszelki wypadek przypominam adres: