Ludzie, zwariowałem! Sprzedam Sophia2 - to nie żart:-)
Nie chciałem wyjść na jakiegoś spekulanta, ale z racji ciężkich czasów, a mimo to ciągłej chęci zakupu nowych zabawek, na które już mnie nie stać, postanowiłem sprzedać stare i za to kupić nowe:-)
Tak więc na sprzedaż idzie Sophia2. Okazuje się, że nie bardzo ją używam, a nowych egzemplarzy nie ma, więc może ktoś pragnie jej bardziej niż ja i bardziej mu się przyda. Obraz z Sophii jest żyleta, ale osobiście mi się kojarzy za bardzo z emulatorem, wolę jednak oryginalny obraz z Atari z lekkimi klimatycznymi zakłóceniami itp.:-)
W komplecie kabelek-taśma z płytką ze złączem DVI. To złącze nie było nigdy montowane w komputerze, testowałem je jedynie na monitorze VGA, działało elegancko. Sophia ma zaktualizowany wsad do najnowszej wersji (z poprawkami błędu pierwszego typu "Bruce Lee", i późniejszego błędu, który zgłaszałem dot. "Decathlonu".
Załączam zdjęcie że układa działa (na tym zdjęciu podłączony tylko przez zwykłe s-video) i drugie zdjęcie, na którym jest sam układ i kabelek DVI.
Lekko i tanio nie będzie:-) Jak spekulacja, to spekulacja:-)
Simius sprzedawał za 290zł, za tyle kupiłem i minimum tyle samo chcę z powrotem. A więc wystawiam w cenie wywoławczej 290zł, jak się ktoś jeden zgłosi, to za tyle jest, ale można oczywiście przebić tę kwotę jak ktoś ma chęć wydać więcej, czyli licytacja. Koniec licytacji w środę 19 października do północy.
Żeby już z pazernością nie przesadzać, to ode mnie nagroda dodatkowa dla zwycięzcy licytacji jest taka, że otrzymuje on przesyłkę paczkomatem gratis na mój koszt (dla nabywcy z Polski), lub przesyłkę pocztową w dowolne miejsce na świecie (dla nabywcy zagranicznego).