6502tube like PiStorm68k on Amiga...
BBC or BBC Master were designed from roots to be able to accept external processor taking over the main one or to serve as a coprocessor. That is why it's easy to upgrade whole system with "plug and run" modules.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » co dalej ze sceną /|\ 8bit?
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
6502tube like PiStorm68k on Amiga...
BBC or BBC Master were designed from roots to be able to accept external processor taking over the main one or to serve as a coprocessor. That is why it's easy to upgrade whole system with "plug and run" modules.
https://forums.atariage.com/topic/34218 … nt=5138835
nie tylko zona, cala spolecznosc jest wstrzasnieta. slijcie wsparcie naszemu przyjacielowi :-)
a ja też mam fajnego linka:
https://www.medonet.pl/zdrowie,socjopat … %82ecznych.
pośmiejmy się, wróć, powspółczujmy mu wspólnie
nie tylko zona, cala spolecznosc jest wstrzasnieta. slijcie wsparcie naszemu przyjacielowi :-)
Wow - really cunty comment. Being obviously jealous of someone who got their window smashed and whose wife is off work ill as a result isn't a great look. You should try the higher ground sometime. ;)
XXL, puknij się w czółko hipokryto! Ciekawi mnie ile razy ściągnąłeś coś ze strony FJC korzystając z jego pracy, ile urządzeń kupiłeś od Lotharka w których powstanie był także zaangażowany Candle i inni...?
Proszę o powstrzymanie się od wycieczek osobistych lub przenieść się do bałaganu.
Wiem, że jestem na tym forum nowy, ale może tym bardziej mnie to dziwi. Nie ma tutaj jakiegoś admina, który dbałby o porządek i wypleniał chamstwo i prymityw?
Przecież nawet jeśli wypowiadający się ma rację (a nie wiem, czy ma) to jest to totalne obniżanie poziomu forum do stanu jakich kloacznych czatów.
Tak jak @prz napisał, warto zrobić tu mały porządek
zamknij oczy jak boli Cie patrznie komentarze o przyszlosci "sceny" ;-)
Nie od tego mnie oczy bolą. Ale widzę, słowo "lodziarek" właśnie przed chwilą zmieniłeś na słowo "kontrahent" w swoim poście pod hasłem "anonimizacji":
no chyba ze to oczernianie kontrahenta mialo na celu oczyszczenie pola nowemu graczowi i utopienie starej Marzanny ;-)
disco !
--- edit anonimizacja
To niby kogo chciałeś "anonimizować"? Kto to był ten "lodziarek"? Podpowiesz?
Cały wątek musiałbyś tak posprzątać.
Oględnie rzecz ujmując to odnoszę wrażenie, że usunięcie jednego tylko trolla uspokoiło by na lata całe to forum. Potrzebna jest tylko dojrzała i racjonalna decyzja admina - z błogosławieństwem i ewentualnym powołaniem się na "klauzulę sumienia" ;)
@XXL - nie piszę o sobie :))
To niby kogo chciałeś "anonimizować"? Kto to był ten "lodziarek"? Podpowiesz?
Bardzo konkretna osoba. Dobrze, że zauważyłeś ten manewr - powinien zostać upamiętniony dla potomności.
I think normal daily average standard people as we are good. World is sick. I imagined flying cars, space colonies, holographic internet, ai computers helping humanity as kid. Not this multi crisis dystopian world. So we are good so be nice to each other...
Guys chillout. Rather watch this 65c816 (Apple2GS) demo:
Https://www.youtube.com/watch?v=NEyrydIkBtw
So Rapidus+vbxe+midicar like demo...
nice... :-) Interesting music!
Co dalej ze sceną Atari 8-bit? https://www.lostparty.pl/2023/ :D
Wcześniej po drodze są jeszcze conajmniej dwa zloty ...
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » co dalej ze sceną /|\ 8bit?
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 43 zapytań