26

700... Jakby się ktoś rozmyślił...

/l\tari

27

751 - i to mój max. :)

28

850

Często bywam leniwy, ale za to intensywnie sypiam

29

850

30

850

31

850

32

Ech, wygląda na to, że serwer się przyciął :)

33

Wygrywa kolega @axe! Gratuluje !

34

Javalonde napisał/a:

Wygrywa kolega @axe! Gratuluje !

To aukcja charytatywna (po raz kolejny czapki z głów dla Javalonde) więc jeśli Harry wpłaci deklarowaną kwotę (zawsze to więcej niż moje finansowe możliwości) to zaczekam na swoja szansę do kolejnej licytacji ;). 4 s. nie jest ważniejsze niż 100 zł na szczytny cel :). Wszystko w rękach Mikołaja :)

35

Dzięki @axe za Twoje honorowe zachowanie! Poproszę o chwilę na zastanowienie :))

36

axe napisał/a:

To aukcja charytatywna (po raz kolejny czapki z głów dla Javalonde) więc jeśli Harry wpłaci deklarowaną kwotę (zawsze to więcej niż moje finansowe możliwości) to zaczekam na swoja szansę do kolejnej licytacji ;). 4 s. nie jest ważniejsze niż 100 zł na szczytny cel :). Wszystko w rękach Mikołaja :)

W takiej sytuacji z radością skorzystam z drugiej szansy, wpłacając 900 zł. Dziękuję i pozdrawiam!

37

Bravo! Gratuluję.

Cuda wianki i nie tylko :) POKEY 4ever ;)

38 Ostatnio edytowany przez Javalonde (2022-10-02 21:10:00)

Ok, proponuje takie rozwiązanie. Więc komputer oraz tajemniczy gratis trafii do kolegi @Harry-ego! któremu gratuluje i dziękuję.
@axe za swoje zachowanie fair play, dostaje zafoliowaną grę Desert Falcon, do swojego przyszłego Atari 7800 :)
Kontakt na PW.
https://i.ibb.co/yQYmP1Q/7800.jpg

39

Javalonde napisał/a:

Ok, proponuje takie rozwiązanie. Więc komputer oraz tajemniczy gratis trafii do kolegi @Harry-ego! któremu gratuluje i dziękuję.
@axe za swoje zachowanie fair play, dostaje zafoliowaną grę Desert Falcon, do swojego przyszłego Atari 7800 :)
Kontakt na PW.
https://i.ibb.co/yQYmP1Q/7800.jpg

Jeśli go kupi (w sensie - będzie go na niego stać :). Dziękuję. Oczywiście wpłata na pomagam.pl poleci ;)

40

Mam pewne przecieki, że jutro kolega @lopezpb wystawi na licytacje, bardzo ładną 7800 :)) więc będzie szansa.

41

Spróbuję zatem :)

42

Tajemniczy gratis dla Harry-ego, zostane ujawniony jutro :)

43 Ostatnio edytowany przez Javalonde (2022-10-03 19:12:23)

Po pierwsze.
Siostrzyczki z Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci i Młodzieży Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci i Młodzieży Zgromadzenie Sióstr Świętej Teresy od Dzieciątka Jezus potwiedzają wpłatę i bardzo dziękują.
Myśle, że nikt z nas nie zdaje sobie sprawy jaką one tam cieżką pracę wykonują, całe życie w służbie.
Także fajnie, że mogliśmy razem coś dobrego zrobić, zwłaszcza przed zimą.

Po drugie.
Kolega @Harry chce w podziękowaniu dla @axe, zrzec się tajemniczego gratisa na jego korzyść, w ramach podziękowania za jego postawę. Tajemniczym gratisem jest Joystick, ale w związku z tym, że już wykupiłem przesyłkę w gabarycie A do @axe, pójdzie w niej płaski pad do Atari 7800. Warto być szlachetnym!

Po trzecie.
Dziękuję wszystkim, którzy licytowali. No to do kolejnej fajnej akcji !

44

Javalonde napisał/a:

Po pierwsze.
Siostrzyczki z Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci i Młodzieży Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci i Młodzieży Zgromadzenie Sióstr Świętej Teresy od Dzieciątka Jezus potwiedzają wpłatę i bardzo dziękują.
Myśle, że nikt z nas nie zdaje sobie sprawy jaką one tam cieżką pracę wykonują, całe życie w służbie.
Także fajnie, że mogliśmy razem coś dobrego zrobić, zwłaszcza przed zimą.

Po drugie.
Kolega @Harry chce w podziękowaniu dla @axe, zrzec się tajemniczego gratisa na jego korzyść, w ramach podziękowania za jego postawę. Tajemniczym gratisem jest Joystick, ale w związku z tym, że już wykupiłem przesyłkę w gabarycie A do @axe, pójdzie w niej płaski pad do Atari 7800. Warto być szlachetnym!

Po trzecie.
Dziękuję wszystkim, którzy licytowali. No to do kolejnej fajnej akcji !

Faktycznie - warto być normalnym :) Więc ja z kolei również (w ramach podziękowania i wdzięczności) przekażę kolejny gratis pomagam.pl (mam nadzieję, że Siostrzyczki się nie obrażą ;)

45

To jeżeli już piszemy o pomaganiu, to ja zaproponuję Hospicjum Cordis - robią cicho swoją robotę, pomagają do samego końca - m.in. mojemu Tacie, zanim odszedł.

https://hospicjumcordis.pl/darczyncy/formy-wsparcia/

Obecnie mają krytyczną sytuację w oddziale w Piekarach - mało się o tym pisze, nawet na stronie nie podają tej informacji.

___
Press play on tape...

46

Do zamknięcia.