Szanowne Panie :)
Szanowni Panowie :)
"Stało się, Stało się, to co miało się stać"
Jest oficjalny plakat na wystawę.
Informuję że w dniach 5.09 do 30.09 jest organizowana przeze mnie, wystawa retro komputerów i konsol.
Wystawa odbędzie się w "OKO" Ośrodek Kultury Ochoty, przy ul. Grójeckiej 75 w Warszawie.
Wszystko jest już dogadane, ale czekałem na oficjalne plakaty i zaproszenia i dlatego zwlekałem z informacją aż do teraz.
Plakaty w dalszym ciągu się robią i jeszcze ich nie mam, dlatego już nie czekam i wklejam oficjalnie zdjęcie z informacją.
Jak tylko będę miał te plakaty i zaproszenia to wkleję do posta.
Jest to moja prywatna inicjatywa, organizowana po raz drugi, i mam nadzieję że każdy kto będzie mógł to zajrzy na wystawę.
Kto był w zeszłym roku to widział, że jest co pooglądać, a w tym roku będzie jeszcze więcej ciekawych komputerów i urządzeń.
Będzie również uruchomiony kącik retro gracza, gdzie będzie można sobie pograć na starych komputerach i konsolach.
Wstęp na wystawę jest bezpłatny, a czynna będzie w godz.
10.00 - 20.00 poniedziałki, środy, piątki
16.00 - 20.00 wtorki i czwartki
Serdecznie zapraszam wszystkich forumowiczów, z rodzinami, z dziećmi, znajomymi na wystawę.
Oczywiście wystawę można odwiedzić kilkukrotnie
Jeżeli ktoś chciałby w jakiś sposób, urozmaicić wystawę, coś ciekawego zaprezentować, ma jakiś pomysł na podniesienie atrakcyjności przedsięwzięcia, to jestem otwarty na koncepcje i z chęcią omówię szczegóły z ewentualnym chętnym.
Zaznaczam jednak że wszystko jest robione charytatywnie.
Jeżeli ktoś chciałby pomóc w organizacji wystawy i na zasadzie wolontariatu, proszę o kontakt
Cała idea tego przedsięwzięcia, to propagowanie retro komputerowego klimatu, oraz zachęcanie coraz to większej rzeszy ludzi do zainteresowania się tematem.
Chodzi również o to, żeby to zainteresowanie, ale i wiedzę teoretyczna i praktyczną, przekazać młodym osobom, niech stanie się to dla nich inspiracją, do działania w klimacie retro ale, po nowemu.
Wyrażajcie opinie, piszcie sugestie, na e-mail z forum lub bezpośrednio na:
agent005@wp.pl
Zapraszam
Retro-Akcja