Cześć,
Czy może ktoś jest w posiadaniu, lub byłby miły i wskazał mi miejsce gdzie mógłbym pobrać plik z grą Prince of Persia,
który będę mógł uruchomić z UnoCart?
Pozdrawiam,
Mik/Javalonde
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Prince of Persia - plik dla UnoCart
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Czy może ktoś jest w posiadaniu, lub byłby miły i wskazał mi miejsce gdzie mógłbym pobrać plik z grą Prince of Persia,
który będę mógł uruchomić z UnoCart?
Pozdrawiam,
Mik/Javalonde
Nie ma takiego pliku. Uno jest za małe (wspiera ROM-y do 128KB = 1Mbit).
Ok, dzięki, dobrze wiedzieć. Więc pozostaje zakup cardridge z tą grą lub inny czytnik.
AVG zakup plus kabelki.
Tak właśnie zrobię. Dzięki za rady. Już mi własnie kolega @lopezpb taką obiecał. Narszcie odpalę PoP :))
Więc pozostaje zakup cardridge z tą grą
Działa bardzo fajnie z SIC! carta. Polecam. Aczkolwiek uniwersalny cart zawsze bardziej uniwersalny - próbowałem z AVG, Side3 i UltimateCart i z nich działa.
A da radę zaprogramować PoP na cart od Sikora?
XXL - A ten mityczny plik xex, to ktoś oprócz ciebie widział? Bo odnoszę wrażenie, że nie pierwszy raz o nim mówisz, tylko co z tego dalej wynika to nie bardzo wiem.
A da radę zaprogramować PoP na cart od Sikora?
Obawiam się, że trzeba by było PoP dopasować. W tej chwili nie ma wersji z nim kompatybilnej.
XXL - A ten mityczny plik xex, to ktoś oprócz ciebie widział? Bo odnoszę wrażenie, że nie pierwszy raz o nim mówisz, tylko co z tego dalej wynika to nie bardzo wiem.
oczywiscie. autor gry :-) bardzo podoba mi sie podejscie autora. wymusil aktualizacje na side a teraz robi to samo z myide :-) ggdyby puscil xex to gdzie by byla radosc :-)
To niech trzyma dalej, mi to na szczęście w obecnej sytuacji szczególnie nie jest potrzebne. No i będziesz zawsze się mógł pochwalić, że masz. Daj jeszcze znać w przyszłości, czy nadal jeszcze masz tego XEX'a tak, by nikt się o to nie martwił :)
Ja tymczasem znalazłem alternatywne PoP :))
Czyli nie ma tej fajlówki.
Koniec, kropka...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Prince of Persia - plik dla UnoCart
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 59 zapytań