Cześć,
Czy może ktoś jest w posiadaniu, lub byłby miły i wskazał mi miejsce gdzie mógłbym pobrać plik z grą Prince of Persia,
który będę mógł uruchomić z UnoCart?
Pozdrawiam,
Mik/Javalonde
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Prince of Persia - plik dla UnoCart
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Czy może ktoś jest w posiadaniu, lub byłby miły i wskazał mi miejsce gdzie mógłbym pobrać plik z grą Prince of Persia,
który będę mógł uruchomić z UnoCart?
Pozdrawiam,
Mik/Javalonde
Nie ma takiego pliku. Uno jest za małe (wspiera ROM-y do 128KB = 1Mbit).
Ok, dzięki, dobrze wiedzieć. Więc pozostaje zakup cardridge z tą grą lub inny czytnik.
AVG zakup plus kabelki.
Tak właśnie zrobię. Dzięki za rady. Już mi własnie kolega @lopezpb taką obiecał. Narszcie odpalę PoP :))
Więc pozostaje zakup cardridge z tą grą
Działa bardzo fajnie z SIC! carta. Polecam. Aczkolwiek uniwersalny cart zawsze bardziej uniwersalny - próbowałem z AVG, Side3 i UltimateCart i z nich działa.
A da radę zaprogramować PoP na cart od Sikora?
XXL - A ten mityczny plik xex, to ktoś oprócz ciebie widział? Bo odnoszę wrażenie, że nie pierwszy raz o nim mówisz, tylko co z tego dalej wynika to nie bardzo wiem.
A da radę zaprogramować PoP na cart od Sikora?
Obawiam się, że trzeba by było PoP dopasować. W tej chwili nie ma wersji z nim kompatybilnej.
XXL - A ten mityczny plik xex, to ktoś oprócz ciebie widział? Bo odnoszę wrażenie, że nie pierwszy raz o nim mówisz, tylko co z tego dalej wynika to nie bardzo wiem.
oczywiscie. autor gry :-) bardzo podoba mi sie podejscie autora. wymusil aktualizacje na side a teraz robi to samo z myide :-) ggdyby puscil xex to gdzie by byla radosc :-)
To niech trzyma dalej, mi to na szczęście w obecnej sytuacji szczególnie nie jest potrzebne. No i będziesz zawsze się mógł pochwalić, że masz. Daj jeszcze znać w przyszłości, czy nadal jeszcze masz tego XEX'a tak, by nikt się o to nie martwił :)
Ja tymczasem znalazłem alternatywne PoP :))
Czyli nie ma tej fajlówki.
Koniec, kropka...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Prince of Persia - plik dla UnoCart
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 68 zapytań