Może być z, lub do demontażu.
Ed: oczywiście chodzi o gniazdo.... ekhm żeńskie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Złącze 32 pinowe do kart pamięci Portfolio
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nadal.....
też poszukuję,
a nie jest to jakieś standardowe złącze?
też poszukuję,
a nie jest to jakieś standardowe złącze?
Nigdzie nie widziałem takiego rozstawu pinów: 1.58mm (??)
Edyta mówi że: Bliżej jednak do 1.6mm (rozstaw "pitch"), a pady są szerokie na ok 0.8mm
ok, napisałem do B&C i Best Electronics czy nie mają tego złącza
tak patrzę że tam jest raczej 1.27mm
tak patrzę że tam jest raczej 1.27mm
Nie jest. Jest ciut mniej jak 2mm. Sufmiarka mówi konkretnie 47mm na 29 pinów czyli 1.62mm (+/- 0.01mm).
mi wyszło 38mm od pierwszego do ostatniego pinu czyli 1,266
Zmierz jeszcze raz.
moze trzaby to se narysować jak carta i zrobic w slusznej ilosci w JLPCB?
Zmierz jeszcze raz.
no tak, już widzę powód rozbieżności - mierzysz złącze po lewej stronie PoFo - to pod 'dyskietkę'.
Ja mierzę to po prawej stronie, pod dodatkową pamięć i rozszerzenia.
Rozumiem że jednak chodzi o to złacze po lewej stronie PoFo.
To jest "złącze 32 pinowe do kart pamięci" z tematu wątku ;)
Napisz do Best Electronics, mają na stanie 60pinowe (te z prawej strony) złącza męskie i żeńskie do PoFo. Mogą mieć też te 32pinowe
Best Electronics, mają na stanie 60pinowe złącza męskie i żeńskie
Cena za te złącza też nie jest jakaś odstraszająca. $10 za jeden i $10 za drugi. Jeśli mają 32 pinowe, może nie będzie jakoś dużo droższe. Ktoś ostatnio od nich coś zamawiał? Ile kosztuje przesyłka?
w zeszłym tygodniu BE zapodał mi $40 za wysyłkę, napisał też że w tej cenie zmieści się 20 - 30 gniazd 60pinowych.
---Edycja---
Dzisiaj pewien Czech wspomniał że kupił te same gniazda w takiej samej cenie ale w UK, więc przesyłka była tańsza. Podpytam go co i jak.
Napisz do Best Electronics
Czytając odpowiedź poczułem się bardzo .... "oryginalny" - ponoć nikt, nigdy, w przeciągu ponad 2 dekad nie pytał się ich o ten właśnie komponent.... więc nie mają.
@sq7btipisałeś do Best Electronics czy do tego gościa z UK - portfolioclubuk?
Zapytaj jeszcze w B&C
zapytałem portfolioclubuk i niestety nie ma
zapytałem portfolioclubuk i niestety nie ma
Też dostałem od nich odpowiedź. Dziękuję Cyprian za pomoc. Powysyłam jeszcze powtórnie zapytania czy nie mieliby czasem nawet uszkodzonego PoFo, z którego mógłbym wylutować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Złącze 32 pinowe do kart pamięci Portfolio
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 63 zapytań