STGA wyglądał na dużo prostszy, więc go tam wrzuciłem. Stwierdziłem, że sama grafika wystarczy, jak ktoś chce mieć sieć itp, to pewnie używa Netusbee czy innych takich i pewnie w mocniejszej maszynie niż ST.
Natomiast okazuje się, że gdzie by nie zapytać, to nikt nie ma działającego tego interfejsu, nikt nie ma wsadów do GAL-a, a z tych źródeł ta kompilacja, to też tak sobie idzie :)
Tak więc chyba konieczna będzie przesiadka na Panther/2 ale jest tam sporo więcej scalaków i ciężko mi będzie tam to wepchnąć. Znaczy da się zrobić, ale nie mam weny :) Zacząłem Amigę (przerysowałem już prawie cały schemat), rysuję też całkiem nowy Atari ITX więc z czasem też krucho.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury