Cześć,
Jeśli, ktoś ma w miare przyzwoite XE (najchętniej 800xe) i chciałby się wymienić, to mogę zaoferować na wymianę 1040ST, również przyzwoite i w pełni sprawne. 1040stf lub 1040stfm.
Pozdr.
Mik/Javalonde
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [Z] Zamienię Atari ST na Atari XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Jeśli, ktoś ma w miare przyzwoite XE (najchętniej 800xe) i chciałby się wymienić, to mogę zaoferować na wymianę 1040ST, również przyzwoite i w pełni sprawne. 1040stf lub 1040stfm.
Pozdr.
Mik/Javalonde
Mogę wymienić 130 XE z sprawnym GTIA. STF STFM mi bez różnicy, bo do telewizora i tak nie będę podłączać.
Hej @Lizard,
GTIA, ale PAL ?
Takie mam na wymianę, ten na samej górze, miał pęknięcie, w miejscu standardowym, czyli blisko klawisza F1, po sklejeniu praktycznie go nie widać.
Hej, nie mam na wymianę sprzętu, ale niech mi wolno będzie powiedzieć, że piękne te ST...
hmmm też mam 130 xe na wymiane
Dzięki za odzew chłopaki, podchodzę do tego wg kolejności, pierwszy był @Lizard, więc czekam na info od niego.
GTIA, ale PAL ?
Tak, to jest PAL. Moje XE jest niestety pożółkłe, bo nigdy nie bielone. W ciągu dnia zrobię zdjęcia i je tu wrzucę.
Niesty, z przyczyn technicznych, miomo szczerych chęci obu stron, do wymiany nie doszło, także jeśli @pablozp znjadziesz chwilę podeślij mi info o Twoim XE.
Mam też ładne i sprawne 65 XE z 128Kb ram.
Mogę się zamienić.
Mam 800XE (niepotrzebne mi, wolę 800XL, mam dwa) w rozsądnym stanie, wygląda na w pełni sprawne w razie czego, a zawsze chciałem mieć STka. W razie czego dawaj znać.
Dzięki za odzew chłopaki, teraz czekam na info od @pablozp
Hejka,
Ponawiam swoją propozycję.
W każdej chwili jestem gotowy na zamianę
??
@Atari-user dogaduj się z Javalonde. ja dopiero wracam z urlopu i niczym dokopie się do atarynki i porobie zdjęcia to mi pare dni jeszcze zejdzie
OK.
Dzięki za info
do @Javalonde wysyłam e-mail
Dogadane z @Atari-user. Do zamknięcia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [Z] Zamienię Atari ST na Atari XE
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 57 zapytań