Witam,
Zrobiłem kilka sztuk kart pamięci podtrzymywanej baterią CR2032 (pasują też mniejsze do uchwytu). Kilku użytkowników już zwracało się z pytaniami, więc zakładam ten wątek by mogli tutaj zadeklarować chęć zakupu. Karty są z zielonego laminatu 1.6mm (oryginalna karta powinna mieć 1.8mm, więc w miejscu złącza trzeba "pogrubić" np. 2 lub 3 x kaptonem). Karta nie ma przełącznika R/W, ale jest miejsce do wlutowania LED pokazującej stan zasilania z PoFo, oraz ostrzeżenia przed niskim stanem zasilania (ta część jeszcze nie przetestowana). Laminat jest HASL, więc trzeba uważać na stan styków. Do tej pory wszystkie problemy jakie doświadczyłem z prototypami ([Divide Error], albo "Write protected", nie wykryto karty) wynikało z zabrudzeń na złączu.
Cena za sztukę 100zł, wysyłka w Polsce najwcześniej w sierpniu - albo odbiór osobisty (PW).
p.s. Nie brałem pod uwagę seryjnej produkcji, ale jeśli jest zapotrzebowanie, to więcej sztuk polutować mogę w rozsądnym terminie. Kolejna wersja na pewno uwzględniałaby wasze sugestie (np. sposób umieszczenia uchwytu baterii, żeby łatwiej ją wyciągnąć gdy karta jest w PoFo)
Pozdrawiam,
Szymon