Tymczasem, anonimowa osoba, dokłada mychę :) do kolejnego losowanie na tej samej zasadzie, w kolejny dzień na podstawie tych samych numerów losów.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Różne » Loteria charytatywna - do wygrania Atari 520+ :)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tymczasem, anonimowa osoba, dokłada mychę :) do kolejnego losowanie na tej samej zasadzie, w kolejny dzień na podstawie tych samych numerów losów.
Dzięki :)
Hejka,
Przepraszam, że dopiero teraz zobaczyłem :) I tez nie wiem czym zasłużyłem na takie wyróżnienie...
Wpłata przekazana - https://pomagam.pl/9bcp33/dziekujemy/
Od siebie poproszę o numer 48 skoro się bawimy to się bawmy!
Pozdrawiam i dziękuję
tOri
@tOri dopisałem Cię, ale możesz podać jeszcze 3 numery.
A dziękuję :) niech inni próbują także szczęścia
Dobra chłopaki, post już jest na tyle długo, że kto chciał się włączyć do gry, to już to zrobił,
Więc losujemy w piątek 3.06 wieczorem :)
Czyli, dla przypomnienia, liczba będąca plusem w losowaniu Lotto (Multi-Multi) to numer wygrywający w naszej zabawie.
Jeśli nikt nie trafi, losujemy w sobotę 4.06 itd.
Jeśli ktoś chce się przyłączyć, ma jeszcze trochę czasu.
Mała cegiełka :) Poproszę 28.
Panowie, mam pytanie - przy próbie wpłaty na pomagam.pl, mimo wybranej opcji - mam:
wsparcie zbiórki - 0zł
wsparcie pomagam.pl - 5zł
Chyba to nie tak powinno działać?
Robię właśnie tak czasami i działa.
ok, to jutro poleci, bo miałem wątpliwości. Dziwne to jest, bo wygląda na wspomaganie strony, a nie celu w tym przypadku.
Jedynie dla przypomnienia. Dzisiejsza liczba (03.06.2022), która będzie Plusem w Lotto-MultiMulti to numer losu wygrywającego Atari 520ST+, Stację oraz tajemniczego gratisa :) Można jeszcze się dołączyć do zabawy, jeśli ktoś chce. Jeśli numer nie padnie na nikogo, to losujemy jutro, itd.
Poszło 20zł.
Dziękujemy za wpłatę
20 zł
na zbiórkę
Wsparcie dla Moniki
W razie czego przekleję z maila.
@Sikor, w takim razie podaj jeszcze 3 numery.
To biorę jeszcze 50, pozostały dwa. Jeden niech weźmie ktoś, kto nie może wpłacić, a drugi? Wolny los, niech służy dobrze celowi, może ktoś się dołączy.
Ale tu właśnie chodzi o to aby wpłacić/wspomóc. Sądzisz, że ten kto weźmie ten numerek od Ciebie i być może wygra, nie będzie naprawiać tego sprzętu bo nie było go stać na wpłatę?
Wpłaciłem 25 zł ale zapomniałem odznaczyć opcję "Ukryj kwotę" na siepomaga.pl, w razie wątpliwości mogę podać wyciąg z konta :)
Jeśli mogę wybrać 5 losów to wybieram od 71 do 75, jeśli jeden to 75.
W losowaniu nr 1 padło 39, którego nikt nie wybrał, jutro wieczorem (4.06.2022) kolejne podejście.
Ale emocje! :-)
Ale tu właśnie chodzi o to aby wpłacić/wspomóc. Sądzisz, że ten kto weźmie ten numerek od Ciebie i być może wygra, nie będzie naprawiać tego sprzętu bo nie było go stać na wpłatę?
Widzisz, kiedyś miałem taką sytuację, że z bólem serca za grosze musiałem się pozbyć znacznej części sprzętu (w tym Falcona, który na szczęście poszedł na tym forum, a obecnie chyba jest u Pin-okia). Mając do wyboru włożenie coś do garnka i przeżycie a posiadanie sprzętu - wybrałem to pierwsze. Sytuacja stabilizowała się około 2-3 lat, więc długo - ale w tym okresie już była sytuacja, że nie musiałem się wyzbywać reszty sprzętu, a chętnie bym wtedy "przyjął z powrotem" coś z kolekcji, nawet uszkodzone, chociaż by mnie nie było stać na jakiekolwiek zakupy (jeszcze). Więc TAK, jestem w stanie sobie wyobrazić TAKĄ SYTUACJĘ jak opisałeś.
Wrzucam jeszcze zdjęcie losowanej Atarynki, w środku, możliwe, że ma 2MB pamięci.
Wrzucam jeszcze zdjęcie losowanej Atarynki, w środku, możliwe, że ma 2MB pamięci.
Ok, dołączam do zabawy! :)
38,39,52,53 poproszę.
W drugim podejściu, plusem jest liczba 13, którą wybrał kolega @Cyprian.
Gratulacje, 13-nastka okazała się dla niego szczęśliwa :)
Atari, stację, kabelek, dyskietki, młoteczki, gumki, książkę oraz smakołyki wysyłam paczkomatem.
Jutro losujemy myszkę.
Brawo @Cyprian!
Jeszcze jedna sprawa. Jak napisałem na początku, jest też nagroda, dla osoby, która udzieliła się najbardziej.
Tą osobą jest, też (z tego co widzę w postach) @Cyprian.
Proponuję więc, abyśmy mieli więcej wygranych, przesunąć nagrodę na kolejne losowanie po myszce.
Więc od jutra (05.06.2022) losujemy do skutku myszkę,
a kolejna nagroda to gra Zaxxon na Atari 2600:
Jeśli, ktoś taką posiada, dostanie inną :)
Losy nadal dostępne, chociaż nagrodna główna już wylosowana :)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Różne » Loteria charytatywna - do wygrania Atari 520+ :)
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 60 zapytań