Cześć chłopaki,
Proponuje fajną zabawę, w której do wygrania będzie piękna Atarynka do remontu :)
a przy okazji można zrobić coś dobrego.
Nagroda:
Atari 520ST+ oraz stacja i kabelek.
Zasilaczy brak, ale dzięki uprzejmości kolegi Lopeza, który udostępnił mi zasilacz, wiem, że Atari nie działa, a jedynie daje biały obraz-więc trzeba je wyremontować. Stacja nie testowana, ale raczej kicha u Zdzicha.
Wiec wybaczcie, że nagroda skromna, ale jestem sponsorem nisko-budżetowym :)
Przewiduje TAJEMNICZY GRATIS.
Jak zostanie wyłoniony zwycięzca?
Wymyśliłem następujące zasady.
Mamy pule 80 losów.
Liczba, która w losowaniu Lotto-Multi-multi, w sobotę 18 czerwca 2022 będzie plusem (termin przyśpieszony na 3.06) - w naszej loteri jest liczbą wygrywającą.
Termin zostanie przyśpieszony, jeśli wszystkie losy zostaną zarezerwowane.
Jeśli nikt nie wygra, to czekamy do następnej soboty. Chyba, że już nie ma wolnych losów, to do następnego dnia.
Żebyście nie popadli w hazard, to maksymalna liczba losów na osobę to 5.
Sugestia którą porzucił @maciekb zostaje wprowadzona: jeśli po pierwszym losowaniu nikt nie wygra, a jednocześnie będzie spora pula wolnych numerów, proponuję zwiększyć limit losów np. o 1 i ewentualnie dalej po kolejnym losowaniu, gdyby sytuacja się powtórzyła.
Jak mogę się przyłączyć do zabawy?
1 los to wpłata charytatywna, na dowolnie wybrane chorujące dziecko.
Po prostu wpłać 5 zeta, i podaj w komentarzu pod tym postem wybrany przez siebie numer z zakresu od 1 do 80,
ale upewnij się, czy już ktoś takiego nie zarezerwował.
We wsparciu możesz zrobić dopisek "Wsparcie od Atari.area forum /nick".
Możesz to zrobić na dowolnie wybranej przez siebie stronie.
Ja polecam pomagam.pl albo helpuj.pl
Kilka osób z góry faworyzuję i wręczam kilka darmowych losów.
5 losów za wypożyczenie udostępnienie zasilacza, otrzymuje kolega Lopez.
Po 1 losie: Cyprian, drygol, maciek, Mq, Sikor, laoo/ng, tOri, pancio.net, ccwrc oraz Santyago.
(to taka moja mała prywata).
Warunki :
Warunki do zakceptowania są prostę:
Biorąc udział w zabawie, rozumiesz, że możesz nie wygrać tej Atarynki, ale możesz przy okazji zrobić dobry uczynek :)
Zastrzegam sobie lekkie modyfikacje zasad, ewentualnie proszę o sugestie.
Zapraszam do zabawy, komentowania itp:)
Nagroda dodatkowa:
Przewidziana jest dodatkowa nagroda, dla osoby, która udzieliła się najbardziej.
Nagroda od anonimowej osoby:
Tymczasem, anonimowa osoba, dokłada mychę :) do kolejnego losowanie na tej samej zasadzie, w kolejny dzień na podstawie tych samych numerów losów.
Przekazanie nagrody:
Nagroda zostanie przekazana paczkomatem.
Tabela dostępnych losów: