26

Must... resist...

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

27

Jako uczestnik licytacji  stwierdzam, że czas na forum jest rozbieżny  z czasem rzeczywistym. Więc cholera wie kto wygrał tą licytacje ( zgadnie z jej zasadami ). posta publikuje godz. 9:51 . Zobaczymy jak go zarejestruje system forum.

Atari

28

Wygląda jakbyś miał niewłaściwą strefę czasową. Dla weryfikacji - ja pisze o 10:14 czasu poludniowowarszawskiego.

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

29

Ok. Czyli forum leci na czasie zimowym. Bo mi też zapisało z przesunięciem -1h.

30

u mnie to samo -!h

31

https://obrazki.elektroda.pl/3445364500_1653126318_thumb.jpg

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

32

perinoid napisał/a:

Wygląda jakbyś miał niewłaściwą strefę czasową. Dla weryfikacji - ja pisze o 10:14 czasu poludniowowarszawskiego.

Widzę 10:14 jak nie jestem zalogowany i po zalogowaniu.

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

33

Było to już poruszane. Proszę sobie ustawić właściwą strefę czasową w profilu.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

34

No tak... Wyłączona korekta czasu letniego. I wszystko jasne :)

35

Lizard napisał/a:

Jer, czy ta lewa XFka ma "lewy" napęd?

Były dwa rodzaje napędów - właśnie takie. jeden, o ile pamiętam - bezwzględnie wymaga dziury indeksowej dla drugiej strony (oczywiście przy jednostronnym nagrywaniu), o ile pamiętam - ten z okrągłą diodą, drugi już niekoniecznie (wystarczy wyciąć dziurę na protect). Był o tym wątek kilka(naście?) lat temu.

Sikor umarł...

36

Dzięki Sikor. Otwór indeksowy z pewnością był wymagany przez stację z prostokątną diodą. Tego jestem pewny, bo miałem taką stację i za cholerę nie potrafiła sformatować drugiej strony. Zapis odbywał się bez problemu - oczywiście po wycięciu otworu na brzegu.

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

37

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Byłem poza domem na działce bezinternetowej, nadejszły takie czasy...

Licytację wygrali:

1. XF551 Renton
2. 1050 micromax

Gratuluję, a skontaktuję się z Wami na priv w celu dopieszczenia szczegółów transakcji.

38

Olać taką licytację , skoro termin był do północy, a ktoś przebija ofertę 32 minuty po wyznaczonym czasie . A sprzedający ogłasza wyniki łamiąc własne zasady. To jeszcze raz powtórzę , olać taką licytację.

Atari

39

dely napisał/a:

Było to już poruszane. Proszę sobie ustawić właściwą strefę czasową w profilu.

co tu więcej dodać...

___
Press play on tape...

40

Temat do zamknięcia