Must... resist...
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam sprzęt ze stajni Atari
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Must... resist...
Jako uczestnik licytacji stwierdzam, że czas na forum jest rozbieżny z czasem rzeczywistym. Więc cholera wie kto wygrał tą licytacje ( zgadnie z jej zasadami ). posta publikuje godz. 9:51 . Zobaczymy jak go zarejestruje system forum.
Wygląda jakbyś miał niewłaściwą strefę czasową. Dla weryfikacji - ja pisze o 10:14 czasu poludniowowarszawskiego.
Ok. Czyli forum leci na czasie zimowym. Bo mi też zapisało z przesunięciem -1h.
u mnie to samo -!h
Wygląda jakbyś miał niewłaściwą strefę czasową. Dla weryfikacji - ja pisze o 10:14 czasu poludniowowarszawskiego.
Widzę 10:14 jak nie jestem zalogowany i po zalogowaniu.
Było to już poruszane. Proszę sobie ustawić właściwą strefę czasową w profilu.
No tak... Wyłączona korekta czasu letniego. I wszystko jasne :)
Jer, czy ta lewa XFka ma "lewy" napęd?
Były dwa rodzaje napędów - właśnie takie. jeden, o ile pamiętam - bezwzględnie wymaga dziury indeksowej dla drugiej strony (oczywiście przy jednostronnym nagrywaniu), o ile pamiętam - ten z okrągłą diodą, drugi już niekoniecznie (wystarczy wyciąć dziurę na protect). Był o tym wątek kilka(naście?) lat temu.
Dzięki Sikor. Otwór indeksowy z pewnością był wymagany przez stację z prostokątną diodą. Tego jestem pewny, bo miałem taką stację i za cholerę nie potrafiła sformatować drugiej strony. Zapis odbywał się bez problemu - oczywiście po wycięciu otworu na brzegu.
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Byłem poza domem na działce bezinternetowej, nadejszły takie czasy...
Licytację wygrali:
1. XF551 Renton
2. 1050 micromax
Gratuluję, a skontaktuję się z Wami na priv w celu dopieszczenia szczegółów transakcji.
Olać taką licytację , skoro termin był do północy, a ktoś przebija ofertę 32 minuty po wyznaczonym czasie . A sprzedający ogłasza wyniki łamiąc własne zasady. To jeszcze raz powtórzę , olać taką licytację.
Było to już poruszane. Proszę sobie ustawić właściwą strefę czasową w profilu.
co tu więcej dodać...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam sprzęt ze stajni Atari
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 49 zapytań