Must... resist...
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Echa Revision 2025 Kilka interesujących produkcji dla różnych platform Atari.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam sprzęt ze stajni Atari
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Must... resist...
Jako uczestnik licytacji stwierdzam, że czas na forum jest rozbieżny z czasem rzeczywistym. Więc cholera wie kto wygrał tą licytacje ( zgadnie z jej zasadami ). posta publikuje godz. 9:51 . Zobaczymy jak go zarejestruje system forum.
Wygląda jakbyś miał niewłaściwą strefę czasową. Dla weryfikacji - ja pisze o 10:14 czasu poludniowowarszawskiego.
Ok. Czyli forum leci na czasie zimowym. Bo mi też zapisało z przesunięciem -1h.
u mnie to samo -!h
Wygląda jakbyś miał niewłaściwą strefę czasową. Dla weryfikacji - ja pisze o 10:14 czasu poludniowowarszawskiego.
Widzę 10:14 jak nie jestem zalogowany i po zalogowaniu.
Było to już poruszane. Proszę sobie ustawić właściwą strefę czasową w profilu.
No tak... Wyłączona korekta czasu letniego. I wszystko jasne :)
Jer, czy ta lewa XFka ma "lewy" napęd?
Były dwa rodzaje napędów - właśnie takie. jeden, o ile pamiętam - bezwzględnie wymaga dziury indeksowej dla drugiej strony (oczywiście przy jednostronnym nagrywaniu), o ile pamiętam - ten z okrągłą diodą, drugi już niekoniecznie (wystarczy wyciąć dziurę na protect). Był o tym wątek kilka(naście?) lat temu.
Dzięki Sikor. Otwór indeksowy z pewnością był wymagany przez stację z prostokątną diodą. Tego jestem pewny, bo miałem taką stację i za cholerę nie potrafiła sformatować drugiej strony. Zapis odbywał się bez problemu - oczywiście po wycięciu otworu na brzegu.
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Byłem poza domem na działce bezinternetowej, nadejszły takie czasy...
Licytację wygrali:
1. XF551 Renton
2. 1050 micromax
Gratuluję, a skontaktuję się z Wami na priv w celu dopieszczenia szczegółów transakcji.
Olać taką licytację , skoro termin był do północy, a ktoś przebija ofertę 32 minuty po wyznaczonym czasie . A sprzedający ogłasza wyniki łamiąc własne zasady. To jeszcze raz powtórzę , olać taką licytację.
Było to już poruszane. Proszę sobie ustawić właściwą strefę czasową w profilu.
co tu więcej dodać...
Temat do zamknięcia
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam sprzęt ze stajni Atari
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 63 zapytań