obmacane ...
Panie, teraz to Pan ręce umyj, jak z takimi do ludzi? :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Tensor Trzaskowskiego - wydanie fizyczne gry
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
obmacane ...
Panie, teraz to Pan ręce umyj, jak z takimi do ludzi? :P
można się jeszcze „dopisać”?
Trzyma poziom, ładnie wydane, szacunek i dziękuje!
Do pytających o dostępność i zainteresowanych grą: można się dopisać tu do listy, albo wysłać do mnie PW/maila z zainteresowaniem, to odeślę szczegóły. Na razie dopóki jest zainteresowanie, to na bieżąco dorabiamy egzemplarze w ilościach takich jak potrzeba.
Francja-elegancja :) dotarło - dziękuję
Paczka w paczkomacie czeka a ja w pracy :(
To pracuj ładnie, a na koniec dnia nagrodę sobie odbierzesz :)
Prośba o kontakt do kolegów zapisanych na listę, którzy nie dali znaku życia. Wysłałem PW z przypominajką.
Dajcie proszę znać czy jesteście nadal zainteresowany grą czy nie, bo zostało mi kilka osób z list zapisów, które nic nie odpowiedziały, i nie wiem ile jeszcze tych Tensorów mam produkować i czy brać ich pod uwagę.
Jak ktoś jeszcze spoza list jest zainteresowany, to też jest to dobry moment na zgłoszenie. Najlepiej PW albo mail.
Super wydanie, super pomysł na grę.
Paczka odebrana , super wydanie , dzięki
Witam
Mozna sie jeszcze zapisac na wydanie fizyczne i jaka jest cena?
Witam
Mozna sie jeszcze zapisac na wydanie fizyczne i jaka jest cena?
Można, jeszcze jest dostępny Tensor. Wysyłam PW ze szczegółami.
Odebrane z paczkomatu. Ekipie gratuluję wspaniale wydanego dzieła, a ze strony użytkownika mogę jedynie napisać, że cieszę się jak dziecko. Autorom życzę kolejnych pomysłów.
Pozdrówka, Artur
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, życzę miłego grania:-)
I ja się przyłącze do gratulacji, dawno tak długo nie grałem w jedną grę. Nie znudzi się na pewno przez długi czas.
Sam pogrywam, wciąga okrutnie:-) Już kiedyś grałem w Tensora jak wyszedł za pierwszym razem, ale teraz dodatkowo bicie rekordów wciąga też bardzo. Przede wszystkim globalny wynik gry. Napiszę, bo nie każdy wychwycił info i nie każdy wie: na początku wynik globalny jest bardzo wysoki i zmniejszamy go stopniowo. Wynik ten widoczny jest na ekranie tytułowym na dole. I tu istotna informacja: każdy etap, który nie został jeszcze pokonany i nie ma wpisanego wyniku, jest liczony jako 9999 (maksymalny wynik). Dlatego rekord globalny nabiera sensu, kiedy już pokonamy wszystkie etapy. Polecam późniejsze dążenie do jak najmniejszego wyniku globalnego i wrzucanie rekordu na hiscore cafe.
Na razie nie bawię się w optymalizację wyniku tylko gram po kolei. Ale powoli, kilka plansz na dzień. Bardzo fajnie się gra.
Dotarło dzięki przepraszam że tak późno daję znać ale praca mnie docieka do imentu.
Wydanie zajebiste.
Dzięki, miłego grania!
.. a ja spóźniony, więc jeszcze czekam i doczekać się nie mogę ;)
Tensor odebrany z paczkomatu!
- jeszcze raz bardzo dziękuję Mq, to już 2gi raz gdzie wszystko z atariarea leci mi w spam.
Mq piwo przy najbliższej okazji dla Ciebie.
Dzięki AS...
Fajnie, że wszystko się udało, miłego grania:-)
PS. A jak by ktoś jeszcze reflektował na egzemplarz, to jest jeszcze możliwość zanabycia takowego.
Ja również dziękuję!
Twardym trza być i upartym:-) Z pińcet wiadomości do Ciebie pisałem różnymi drogami:-)
A folią bym się tak nie jarał, zwykły worek termokurczliwy i zgrzewarka - można zafoliować w każdej chwili z powrotem. Lepiej sobie otwórz i zobacz jaki fajny kartridż jest. Zobacz jak fajnie wchodzi w Atarkę, pograj trochę, a kartridż jest z zapisem, to się na nim Twoje rekordy będą pamiętały:-)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Tensor Trzaskowskiego - wydanie fizyczne gry
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 64 zapytań