Cześć,
Czy ktoś pamięta demo, w którym grała kapela?
Jeśli dobrze pamiętam to na środku hipek grał na klawiszach (Casio?).
Jaka jest nazwa tego dema?
Pozdr. Javalonde
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » W jakim to było demo? (kapela)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Czy ktoś pamięta demo, w którym grała kapela?
Jeśli dobrze pamiętam to na środku hipek grał na klawiszach (Casio?).
Jaka jest nazwa tego dema?
Pozdr. Javalonde
Była to jedna z części większego dema, obstawiałem Music Caleidoscope, ale tytuł raczej inny. O ile pamiętam - szukaj pod "Compy Shop", teraz wychodzę z domu, to nie znajdę.
Dobra, nie dało mi spokoju - "The Graphics Demo", Compy Shop.
Ściślej The Graphic Demo. Dzięki, Sikor, sam zacząłem szukać. :)
1986 rok. Ładnie.
O dzięki chłopaki! Tak, tak o to mi chodziło. Fajnie było sobie je znowu zobaczyć/posłuchać, od dawna za mną chodziło, a klawisze FROG a nie CASIO :))
Z ciekawostek - jest też demo z podobną kapelą na Atari STE, o ile pamiętam, ale duuuużo gorzej wygląda...
Z ciekawostek - jest też demo z podobną kapelą na Atari STE, o ile pamiętam, ale duuuużo gorzej wygląda...
Czy masz na myśli Atari ST Grafik und Sound Demo ?
Nie, aż sprawdziłem. To jest na ST. Tamto na 100% na STE tylko (MOD-y), ale tytułu nie pamiętam, a STE mam póki co poza zasięgiem (kwestia znalezienia jeszcze dyskietki). Jak napotkam - nie omieszkam tu wkleić tytułu, tam wygląd kapeli był mocno zbliżony do tej z małego Atari, ale jakoś tak dużo gorzej wyglądało... Przynajmniej tak pamiętam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » W jakim to było demo? (kapela)
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 58 zapytań