Poszukuję w pełni sprawnej tzn. nie pękniętej podstawki (tej plastikowej z czterema otworami pod śrubki) do dźwigienki do mojej ślicznej stacyjki CA-2001. Może być komplet razem z dźwigienką. W rewanżu zrobię komuś prezent w postaci SIO2PC + CD wypchany softem lub puszczę się (ta oferta tylko dla pań i mam nadzieję że małżonka się nie obrazi ;)) ! :lol:  :lol:  :lol: oraz zapłacę. Mogę nagrać na DVD+/-R całą kolekcję TOSEC lub Good Coveringa.

Pomóżcie, liczę na Was !
grzeniu

Ps. Na zdjęciu dołączyłem uszkodzony element podstawki.

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

2

Gościu - jest na allegro jedna stacja (LDW) - cena cały czas dobra...

(sam był kupił - ale po co ma stać w szafie)

O tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34973613

A w ogóle to było być na tegorocznym Quaście - na pewno by się coś znalazło (poza tym chyba daleko nie miałeś...)

:twisted:

I Ty zostaniesz big endianem...

3

ja mam jedna rozwaloną stacje (rozwalenie polega wlasnie na rozwalonej dzwigience)
ale nie wiem jeszcze czy to co ty chcesz to jest dobre czy nie
proponuje zebys sie ze mna spiknal na gg wtedy ja rozkrece stacje i ci powiem czy masz to cos u mnie czy nie :)

czekam

All I hear is the sound of me falling on the ground

4

tez mialem taka awarie w swojej CA, na szczescie znalazlem ulamany kawalek i przykleiem, stacja smiga ze hej (i to razem z TURBO :) )

5

I ja też mam 2 x CA-2001 z tą awarią... Co za kretyn wymyślił by tak obciążony element był z plastiku  :evil:

6

to po to by swojego czasu serwisy miały co robić (niestety nie przewidziano opcji gdy zamkną wszystkie serwisy)...też swojego czasu miałem te problemy...musiałem zakupić LDW na częsci dla owego gadżetu.

gep/lamers^dial

7

..... poszukam - miałem gdzieś złomowane stacje. (gdzieś) :D- daj mi 24h na poszukiwania.

Kontakt: pin@usdk.pl

8

mam jakby co na priv ;]

"wszystko się kiedyś kończy......."

9

To uszkodzenie naprawia sie bardzo latwo za pomoca zestawu maly spinacz biurowy plus lutownica. Smiga jak diabli potem. Tested on animals, znaczy na mnie.

10

Stryjek; to nie szukam w takim razie - bo widze, że masz.

Kontakt: pin@usdk.pl

11

to po to by swojego czasu serwisy miały co robić (niestety nie przewidziano opcji gdy zamkną wszystkie serwisy)

Przewidziano, tylko miano to gdzieś  :?

KMK
? HEX$(6670358)

12

Ja kupiłem CA2001 z podrutowaną podstawka i jest oki. W niczym to nie przeszkadza.

1088XEL i inne XL, XE, ST.